Just Dance bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een lokale track in Vlaanderen en Nederland. In de nieuwe versie Just Dance 2020 voegt het voor het eerst een Nederlandstalig nummer toe nl. ‘10.000 luchtballonnen’ van K3.

10000 luchtballonnen

Het eerste nummer van de nieuwe K3 was al een succes in de hitparades maar ook op Youtube scoort het nummer enorm goed. Met zo’n 31 miljoen views is het ondertussen één van de best bekeken Nederlandstalige nummers ooit van een Belgische artiest op de videosite.

“We zijn erg enthousiast dat 10.000 luchtballonnen van K3 onderdeel gaat uitmaken van de nieuwste Just Dance. Bij Studio 100 staan muziek, dans en plezier centraal, dit was dus de ideale match! We hopen dan ook dat groot en klein veel dansplezier gaan beleven met dit ondertussen iconische nummer!“ aldus de mensen bij Studio 100

“Just Dance is reeds 10 jaar een groot succes. Dat we nu de K3-hit ‘10.000 luchtballonnen’ als allereerste lokale nummer aan onze uitgebreide tracklist kunnen toevoegen is andermaal een bewijs dat de game een echt fenomeen is onder casual gamers en jonge families.” zegt Xander Valkiers, Marketing Manager Ubisoft België

Just Dance 2020

Het K3 liedje ‘10.000 luchtballonnen’ is vanaf 5 november 2019, de releasedatum van Just Dance 2020, gratis speelbaar voor iedereen die de gameheeft aangeschaft of koopt op Nintendo Switch, Playstation 4 of Xbox One.

Naast dit iconische K3-nummer introduceert de game meer dan 40 nieuwe toptracks, zoals ‘God is a Woman’ van Ariana Grande, ‘Skibidi’ van Little Big, ‘Old Town Road (Remix)’ van Lil Nas X Ft. Billy Ray Cyrus en meer dan 500 tracks met Just Dance Unlimited.

Just Dance 2020 is vanaf 5 november 2019 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en Wii, onder meer in de Ubisoft Store, Bol.com en de betere speelgoed- gamesstore.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *