In deze moeilijke tijden zijn we blij dat we internet hebben. Niet alleen om in contact te blijven met de (over)grootouders, maar ook om thuis te werken en schoolwerk van onze kindjes te krijgen en te maken. Maar wat als oma nu het internet kapotmaakte?

De dag dat oma het internet kapotmaakte

Wat een pech! Het is de ALLEREERSTE keer dat kleine Tiffany op oma past. En uitgerekend VANDAAG maakt oma het internet kapot. HET HELE INTERNET. Van de hele wereld …

Zonder internet is alles anders: Max kan niet appen, Lisa kan geen muziek meer luisteren en opa mist zijn favoriete tv-programma. Zelfs mama en papa komen vroeg naar huis, omdat ze niet meer kunnen doen op hun werk. Wat moeten ze zonder internet?

Toch wordt het een heel gezellige dag.
En dat terwijl het internet het niet doet!
Of komt het juist DOORDAT het internet niet werkt?

Recensie

Wat zouden we vandaag nog doen zonder internet? Geen TV, geen whatsapp-berichtjes meer, geen YouTube-filmpjes meer, … In dit leuke leesboekje voor jonge lezertjes maakt oma het wereld wijde web kapot. Niet alleen van bij haar kleinkinderen, maar van héél de wereld. Of was het toch niet oma?

In elk geval heeft de auteur met dit boekje een boodschap willen meegeven aan onze kinderen (en misschien ook aan ons zelf). Het wereld wijde web is belangrijk maar ook het met elkaar babbelen in het echte leven, en zelfs brieven schrijven naar elkaar.

De dochter heeft enorm genoten van dit boekje. Naast een leuk verhaal vol humor. Is het verhaal ook voorzien van leuke illustraties. Regelmatig begon de dochter hardop te lachen, wat toch wel betekent dat het boekje haar enorm geboeid heeft en ze de grappen zeker snapte als 7-jarige.

Auteur: Marc-Uwe Kling
Illustraties: Astrid Henn
Uitgeverij: De Vier Windstreken
Pagina’s: 56
Leeftijd: 7 jaar
ISBN: 978 90 5116 777 1

Dit leuke boekje is o.a. te koop bij de betere boekhandel en online bij:
Bol.comProxisBookspot


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *