Al enige tijd is Mario + Rabbids Kingdom Battle te koop voor de Nintendo Switch. In deze game komen twee werelden samen in Mario en de Rabbids om een knettergek strategisch avontuur te beleven. Vorm een ongebruikelijk team van helden om de rust te herstellen in het Paddenstoelenrijk, en baan je een weg door vier doldwaze werelden vol dynamische turn-based gevechten, uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.

Paddenstoelenrijk

Mario + Rabbids Kingdom Battle is het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen Mario en de knettergekke Rabbids. Het Paddenstoelenrijk is omgewoeld door een mysterieuze draaikolk die de Rabbids naar dit vredige land heeft gevoerd.

Doordat de Rabbids naar het Paddenstoelenrijk zijn gekomen is de rust daar weg. Om de rust terug te laten keren in het verwarde Paddenstoelenrijk moeten Mario, Luigi, prinses Peach en Yoshi samenwerken met vier Rabbids, die elk hun unieke persoonlijkheden hebben! In het spel reis je door vreemde werelden vol munten om te verzamelen en allerlei puzzels om op te lossen.

Met de acht acht helden ga je op stap in een hilarisch avontuur vol verwijzingen naar klassieke Mario-games. Maar ook met talloze ondeugende Rabbids!

Donkey Kong Adventure

In Mario + Rabbids heb je nu ook Donkey Kong Adventure, de derde en grootste downloadbare content voor dit knotsgekke game. In Mario + Rabbids Donkey Kong Adventure ontdek je de nieuwe speelbare held, de alom gekende gorilla Donkey Kong. Deze content brengt een gloednieuw verhaal naar Mario + Rabbids, met tactische gameplay, nieuwe vijanden en geheimen. Donkey Kong, Rabbid Peach en Rabbid Cranky bundelen hun krachten op een reis te maken door vier gloednieuwe omgevingen. Spelers gaan de strijd aan tegen de wraakzuchtige Rabbid Kong. Hij gebruikt zijn krachten om het mysterieuze eiland over te nemen. Donkey Kong Adventure is onderdeel van de Season Pass en Gold Edition van Mario + Rabbids Kingdom Battle, maar is ook los verkrijgbaar.

Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.


Disclaimer: Dit bevat affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *