Wist je dat er in België ruim 465.000 eenoudergezinnen zijn? Volgens het Federale Planbureau België is dit maar liefst 20% van alle gezinnen in België. “Het is haast niet te geloven dat er zo weinig rekening gehouden wordt met single ouders als het op reizen aankomt. Wie reist als single ouder heeft namelijk andere behoeften. Zo vind ik het erg gezellig met mijn dochters op vakantie, maar tegelijk vind ik het ook leuk om een praatje te maken met andere ouders.” aldus Mariska Nune, single mama en oprichtster van Maris Life, een nieuwe reisorganisator die zich toelegt op reizen voor eenoudergezinnen.

Maris Life

Maris Life is een nieuw label van Benelux touroperator Corendon. Het organiseert compleet verzorgde vakanties voor single ouders die alleen met hun kind of kinderen (van 0 tot 18 jaar) op vakantie willen. De bestemmingen zijn met zorg uitgekozen, scherp geprijsd en stuk voor stuk kindvriendelijk. Maris Life onderscheidt zich door middel van haar keuze aan accommodaties, reisleiding en activiteiten. Zij zijn namelijk allemaal aangepast aan de wensen en noden van eenoudergezinnen. Momenteel zitten er een tiental verschillende bestemmingen in het aanbod. Onderandere populaire zonbestemmingen zoals Ibiza en Kreta, maar ook een paar alternatieve reisbestemmingen als Macedonië en in de winter een skitrip in Bulgarije.

De 10 ingrediënten van een Maris Life vakantie kan je  als volgt samenvatten:

  • Goede en kindvriendelijke accommodaties
  • Uitgebreide keuze qua bestemmingen
  • Scherp geprijsd aanbod
  • Minstens één excursie inclusief in de prijs
  • 24/7 Maris Life reisleiding
  • Organisatie van gezellige aperitiefmomenten, etentjes en uitstapjes voor de ouders
  • Aangepast programma voor de kinderen
  • Speciale activiteiten voor de ouder om samen met zijn/haar kinderen te doen
  • Voldoende tijd voor rust en ontspanning
  • Gezellig samenzijn met gelijkgestemde ouders

Eerst Nederland, nu België

Het concept van Maris Life werd begin vorig jaar al gelanceerd in Nederland. Het eerste jaar werd direct een succes waardoor het concept nu ook uitbreidt naar de Belgische markt. Het concept achter Maris Life zal zowel in België als Nederland op dezelfde manier aan de consument worden aangeboden. Het enige verschil  is dat de vluchten naar Rhodos, Kos, Kreta, Ibiza en Marmaris uitgevoerd worden vanuit een Belgische luchthaven. De overige bestemmingen worden aangevlogen vanuit Eindhoven of Amsterdam.

Uitgebreid aanbod, zowel in zomer als winter

Maris Life biedt de Belgische single ouders reizen aan naar de Griekse eilanden Corfu, Kreta, Rhodos en Kos, de Turkse badplaatsen Marmaris en Cesme, de Spaanse Costa del Sol en feesteiland Ibiza en het meer van Ohrid in Macedonië. Ook tijdens de winter kan je als eenoudergezin genieten van de voordelen van Maris Life met vakanties in Curaçao en Fuerteventura of een skitrip naar Bulgarije. Ook voor wie het liever dichter bij huis zoekt is een weekje gaan kamperen in Friesland een mogelijkheid. Alle reizen zijn uiteraard in groep en kunnen geboekt worden via de website van Maris Life.

Een weekje Ibiza, Corfu of Marmaris kan al vanaf 399 euro pp, incl. Vlucht, transfers, verblijf obv. Logies en begeleiding door Maris Life reisleiders. Meer info: www.marislife.be.


Uitgelichte afbeelding: Maris Life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *