Het komende pretparkseizoen wordt een jaar vol evenementen voor Bellewaerde. Het begint reeds tijdens de eerste drie weken van het nieuwe seizoen. Het Ieperse pret- en dierenpark pakt dan uit met een heuse Leonidas paaseierenzoektocht. In april komen de favoriete figuren van kinderzender Nickelodeon langs. Op het einde van het schooljaar is er een muziekfestival voor jongeren en op 23 & 24 juli komen de stripfiguren uit de Jommeke strips het park bezoeken. Daarnaast zijn er nog de klassiekers zoals de zomernocturnes en het griezelige Halloween Fiësta Mortal.

Leonidas Paaseierenzoektocht

Tijdens de paasvakantie (van 26 maart tot en met 17 april) kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar dagelijks deelnemen aan de Leonidas Paaseierenzoektocht in Bellewaerde. Tussen 14u en 16u kunnen de kinderen zoeken naar de paaseitjes. Na hun zoektocht worden ze beloond met een heerlijk zakje chocolade-eitjes.

Nickelodeon Fandagen

Op zaterdag 23 en zondag 24 april komen de televisiehelden van kinderzender Nickelodeon langs in Bellewaerde. Tijdens deze fandagen kunnen de bezoekers op de foto met hun favoriete figuren zoals bv Dora, de Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob en de hondjes van Paw Patrol.

After School Festival

Nadat de jongerenavonden tijdens afgelopen Halloween succesvoll waren komt er dit jaar een zomerse editie op 30 juni. Tijdens dit muziekfestival zullen dj’s op 6 verschillende podia de zomervakantie op een muziekale manier inzetten. Naast deze podia zal er ook extra animatie voorzien worden om de sfeer van een echt festival op te roepen. Meer informatie over het After School Festival volgt zeer snel.

Jommeke in Bellewaerde

Dit jaar bezoekt Jommeke met zijn vrienden het Ieperse Bellewaerde. Hij zal er zijn nieuw stripalbum voorstellen waarin Jommeke en zijn vrienden een spannend avontuur beleven in het park. Wil je Jommeke en zijn vrienden in levende lijve bewonderen dan kan dit tijdens het Jommeke weekend op zaterdag 23 en 24 juli.

Zomernocturnes en Halloween Fiësta Mortal

Vaste waarden in het pretparkseizoen van Bellewaerde zijn de zomernocturnes en Halloween Fiësta Mortal. Deze zullen ook dit seizoen voor het nodige amusement zorgen. Tijdens de zomernocturnes zal het West-Vlaamse pretpark langer open zijn nl. tot  22u. De nocturnes vinden plaats op zaterdag 23, 30 juli en 6, 13 en 20 augustus.

Griezelen tijdens Halloween Fiësta Mortal zal dit jaar een weekje vroeger kunnen. Don Eduardo de los Muertos zal dit jaar al vanaf 15 oktober ronddwalen in Bellewaerde.

Praktisch

Het Ieperse Bellewaerde is dit jaar open vanaf het begin van de paasvakantie op 26 maart 2016. Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen kan je terecht op www.bellewaerde.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *