Drie nieuwe K3-meisjes, dat betekent een nieuwe K3-outfit! JBC herwerkte het bekende witte regenboogkleedje naar aanleiding van ‘K3 zoekt K3’. Het bekende wit werd vervangen door fonkelend zilver. Een feestelijke editie van dit kleedje dus om de nieuwe K3’tjes te vieren.

Vrijdagavond dragen de drie winnaressen alvast voor het eerst de vernieuwde kleedjes tijdens de grote K3-finale. En dat is nog niet alles. Vanaf vanavond is ook deze prachtige herwerking te koop op de site van JBC en vanaf zaterdag 7 november kan je dit jurke in alle Vlaamse JBC-winkels vinden. Vele Vlaamse (en Nederlandse) meisjes zullen dan ook dit weekend schitteren net als een echt K3’tje!

De nieuwe K3

Karen, Kristel en Josje, de huidige K3’tjes die de fakel begin volgend jaar doorgeven, hebben door de afgelopen jaren gezongen, gedanst en opgetreden in een heel wat verschillende outfits. Doch is er één kledingstuk dat er uitsprong. Het regenboogkleedje is namelijk het eerste kleedje waarin K3 zes jaar geleden hun eerste hit met Josje (‘MaMaSé’) scoorden. De Belgische kledingsketen JBC maakte destijds in samenwerking met Studio 100 al een felgesmaakte versie van dit kleedje. Maar een nieuwe K3 verdient natuurlijk een nieuwe outfit. “We hebben bewust samen met Studio 100 opnieuw voor de regenboog gekozen. Na al die tijd is het een symbool geworden voor K3”, zegt Bart Claes, CEO van JBC.

Zilveren glans

Voor de nieuwe groepsleden van K3 is er deze keer gekozen om het regenboogkleedje een zilveren glans te geven ipv een witte versie. Voor het kleedje is ook gekozen voor A-lijnmodel en het kleedje is vervaardigd uit kwalitatief katoen, met speelse plooitjes achteraan en een regenboog in glanzende stof vooraan. Dit regenboogkleedje is geen verkleedkleedje, maar wel een kwalitatief stuk dat meisjes kunnen dragen om te spelen maar ook om naar school of een familiefeest te gaan. Een leuk extraatje van JBC bij dit iconisch kleedje is de bijpassende rode cardigan. “De huidige K3-meisjes hadden inspraak in het ontwerp“, vertelt Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC. “Karen, Kristel en Josje hebben mee de pasvorm van het kleedje bepaald. Ze gaven aan wat ze mooi vonden en waar ze zich goed in voelden.

Het vernieuwde regenboogkleedje is vanaf nu online te koop bij JBC en vanaf zaterdag 7 november in alle Vlaamse vestigingen van JBC.

5 Reacties

  1. […] hits “Play-o” hoort ook een bijhorend kleedje. Het cheerleader jurkje is net zoals het regenboog jurkje en het love boat outfitje verkrijgbaar bij […]

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *