Hij komt, hij komt! Maar wie dan? Tuurlijk Sinterklaas! En hij brengt dit jaar niet alleen pakjes naar de kindjes. Hij heeft ook een hele leuke ‘Dag Sinterklaas’ collectie laten afleveren bij JBC. Deze collectie is een samenwerking van het Belgische modemerk met Sylvester en de VRT, geïnspireerd op de nostalgische Dag Sinterklaas-reeks op Ketnet.

Dag Sinterklaas is een begrip bij vele generaties kinderen én ouders. In deze iconische TV-reeks leerden we de Sint kennen zoals nooit tevoren. Ook nu lokt deze reeks nog vele jonge kijkertjes. En er is nog meer goed nieuws. In het najaar van 2019 wordt de reeks nieuw leven in geblazen door Sylvester en Ketnet. Iets waar we met zijn allen alvast naar uitkijken.

Maar eerst is het dus nog vol spanning wachten op 6 december van dit jaar. En om je al helemaal in de sfeer te brengen pakt JBC uit met een gloednieuwe Dag Sinterklaas-collectie voor brave kinderen. En de stoute? Die zijn er volgens de Sint niet! “Sylvester, VRT en JBC zijn ervan overtuigd dat deze collectie perfect aansluit bij het magische universum van Sinterklaas en Zwarte Piet,” zegt Sylvester daarover.

Hippe sweaters en gezellige onesies

De Dag Sinterklaas-collectie bevat toffe pyjama’s met Sinteressante prints voor jongens en meisjes. Maar ook een coole (of zeg maar warme) onesie of een pyjama met een grappige uitspraak van Conchita, de huishoudster van de Sint.  De pyjama’s zijn ideaal om het schoentje te zetten op 5 december en daarna in te dromen over wat de Sint en zijn hulpjes allemaal zouden kunnen brengen.

Naast de pyjama’s heeft JBC ook enkele sweaters opgenomen in de collectie. Zo is er een grappige sweater met een quote van Conchita. Daarnaast is er nog een speciale coole swipe sweater met speelse pailletten om te tonen of je braaf of stout geweest bent. Wij weten wel wat we het best te voorschijn toveren op deze sweater rond de Sint zijn verjaardag!

Praktische info: de Dag Sinterklaas-collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de JBC-shops en online op www.jbc.be en dit in de maten 86 tot 134.


Afbeeldingen met dank aan JBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *