K3 maakt op 10, 17 en 24 september en 1 oktober nog haar opwachting in Plopsaland De Panne. Op deze dagen geven de nieuwe K3’tjes Hanne, Marthe en Klaasje een spetterende liveshow op de Kiosk op het Dorpsplein van het park. Speciaal is dat op zaterdag 10 september ze gezelschap krijgen van doventolk Deborah Dehaerne. “Het komt niet vaak voor dat dergelijke shows voor dove en slechthorende kinderen toegankelijk worden gemaakt.”, zegt Deborah. “Enkele jaren geleden mocht ik echter al een keer optreden met K3 in Plopsaland De Panne. De reacties daarop waren zo positief dat Plopsa besloten heeft om opnieuw mijn hulp in te schakelen. Dat doe ik door de teksten uit te beelden. Zo herkennen dove en slechthorende kindjes niet alleen het ritme door middel van trillingen, maar begrijpen ze ook waarover de liedjes gaan.”

K3-optreden: Toegankelijk voor iedereen

“Muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen.”, voegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne eraan toe. “Het is fantastisch dat alle kinderen zo de kans krijgen van het optreden te genieten.” Ook Hanne, Marthe en Klaasje zijn opgetogen. “Wij kijken alvast uit naar deze speciale editie van onze liveshow!”.

De K3-meisjes zullen bovendien op elk van bovenstaande data alle bezoekers begroeten tijdens de Plopsa Parade die doorheen het hele park trekt.

Neem een kijkje op www.plopsalanddepanne.be voor meer info over de shows, openingstijden en de aankoop van tickets. Het K3-optreden is begrepen in de toegangsprijs van Plopsaland De Panne.


Uitgelichte afbeelding: Studio 100

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *