Kaatje is jarig en dat moet gevierd worden. Tijdens het verlengde pinksterweekend van zaterdag 19 tot en met maandag 21 mei zijn de allerkleinste van harte welkom Plopsaland De Panne. Gedurende deze drie dagen staan er vele leuke Meet & Greets en feestelijkheden op de planning.

Het pinksterweekend staat namelijk in het teken van het Ketnet Jr. Feestweekend. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een groot feest voor de allerkleinste Ketnetfans. Niet alleen Bumba & Bumbalu, Biba & Loeba en Tip de Muis zullen hun opwachting maken en met plezier op de foto staan met de bezoekers. Ook de echte Kaatje is van de partij, dit natuurlijk samen met haar vrienden dino Kamiel en astronaut Viktor.

Onthulling van een ster

Maar dat is niet alles. Tijdens dit weekend viert Kaatje ook haar tienjarig bestaan. Om het feest nog wat groter te maken, krijgt het gekke meisje met het gele haar een hoogsteigen ster op de prestigieuze Story Walk of Fame. De Walk of Fame bevindt zich aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Ze wordt er gehuldigd naast toppers als Jan Smit en de cast van F.C. De Kampioenen. Na de steronthulling wordt het feest natuurlijk voortgezet op het Dorpsplein. En dit met de fantastische liveshow: Kaatje Muziek.

Het evenement is samen met de Meet & Greets inbegrepen in de toegangsprijs.


Disclaimer: Dit bericht bevat affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *