Het Belgische label Mundo Melocotón brengt knuffelzachte kinderkledij op de markt. Kledij in heldere kleuren én betaalbaar. De kledingcollectie, er is ook nog bad- en huistextiel, van Mundo Melocotón biedt een uitgebreide collectie vol mooie duurzame basics. Kledij waar niet alleen de kinderen blij van worden als ze het dragen. Maar ook de ouders omdat het super makkelijke kledij is om aan te doen bij de kindjes.

Kledingcollectie

De collectie van Mundo Melocotón is geschikt voor alle seizoen.  En dat niet alleen. De knuffelzachte kledij is er voor zowel jongens als meisjes. Voor de allerkleinste (maat 50 tot 92) is er het comfortabele zachte kruippakje. Dit kruippakje is afgewerkt met brede banden aan armen en benen waardoor het goed blijft zitten. Dankzij de drukknopen kan het pakje makkelijk aan en uit gedaan worden om je kleine bengel te verschonen.

Voor de grotere kinderen (maat 98 tot 116) bestaat de collectie uit comfortabele vesten, shorts en rokjes. Deze zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren zoals o.a. rood, retro blauw, groen, licht grijs. Ook beschikt de collectie van Mundo Melocotón over een leuke combi muts-sjaal en een badjas om na een warm badje je zoon of dochter lekker warm in te duffelen.

De kledij van dit jonge Belgische merk is dankzij de keuze van de stoffen lekker warm in de winter. Maar kan ook perfect gebruikt worden op frisse zomeravonden. Dit leuk merk is o.a. te koop bij De Kleine Zebra, Kids Anvers, Paradisio en Dreambaby.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *