De meeste zullen al wel gehoord hebben van Netflix of hebben zelf een abonnement op deze streamingdienst. Naast de series en films voor volwassenen heeft Netflix ook heel uitgebreide lijst met kinder- en jeugdfilms en -series. Regelmatig komen er voor onze kleine spruiten nieuwe reeksen en films bij. En net zoals bij de series voor de ouders zijn er voor de kinderen ook speciaal voor Netflix gemaakte series. Wij laten je alvast kennis maken met enkele nieuwigheden die nu of binnenkort beschikbaar zijn.

Draken: race naar de rand

Ben jij ook fan van de super populaire film ‘Hoe tem je een draak’? Ga dan nu mee op nieuwe avonturen van Hikkie en zijn draak Tandloos in deze nieuwe Netflix Original. Onze helden ontdekken het mysterieuze ‘Drakenoog’ dat hen leidt naar verre landen en nieuwe draken. Ben jij er klaar voor? (beschikbaar vanaf 26/06)

Super 4

Playmobil bestaat ondertussen 40 jaar en dat werd al uitgebreid gevierd. Na al die jaren, waarin kinderen hun eigen fantasie creëerden met de PLAYMOBIL figuren, is er nu een geanimeerde tv-serie met de naam ‘Super 4’. De vier hoofdrolspelers, die behoren tot de PLAYMOBIL speelwereld van de Ridders, Feeën, Piraten en City Action, bestaan uit Alex (de ridder), Ruby (de piraat), Gene (de agent) en Twinkle (de elf). De verhalen spelen zich af op verschillende eilanden waar het viertal spannende avonturen beleeft. Nadat de serie op TV al een groot succes was komt hij nu ook naar Netflix en dit vanaf 29 juni.

Kickin’ It

De karate dojo van Rudy is de slechtst presterende dojo in de Bobby Wasabi Martial Arts Academy. Om het tij te keren word Jack bereid gevonden om de drie andere leden van de dojo, Milton, Jerry en Eddie, beter in karate te laten worden. Later sluit Kim  zich nog bij hen aan. Ze leven volgens de Wasabi-code. Deze Amerikaanse komische serie werd reeds uitgezonden op Disney Channel en Disney XD en is vanaf nu ook opvraagbaar via Netflix.

Fien en Teun

Voor de allerkleinste is er o.a. Fien en Teun. Fien en Teun wonen op een boerderij en samen met hen zingen je bengeltjes liedjes en leren ze over eten. Ook beleven Fien en Teun heel wat avonturen met hun dierenvrienden.

En nog veel meer

Naast de kort besproken reeksen zijn er nog verschillende andere nieuwigheden op Netflix. Pieter Konijn (seizoen 1 t/m 3), Space Racers (seizoen 1) Lab Rats (seizoen 1) en Puppy Patrol (seizoen 1). Maar ook de Disney reeks Jessy (seizoen 1 & 2) is beschikbaar voor de hippe meiden. Heel wat kijkplezier dus voor op een regenachtige zomerdag. Wat vinden jullie kinderen leuk om naar te kijken?

 

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *