Just Dance is één van de meest gespeelde games hier thuis. De dochter was afgelopen jaar dan ook blij dat ze kon dansen op K3. En blijkbaar was het niet alleen bij haar een groot succes. Want de makers van deze fijne dance-game voegen in Just Dance 2021 het gloednieuwe nummer K3 toe nl. Dans van de Farao. Het nummer ‘Dans van de Farao’ is niet alleen volledig nieuw, het is ook tevens ook de titelsong van de nieuwe, gelijknamige bioscoopfilm van K3, die normaal in december in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen zal vertoont worden. De implementatie van dit nummer van K3 volgt na het succes van het allereerste lokale nummer ‘10.000 luchtballonnen’ eveneens van K3 in Just Dance 2020.

“Heel fijn dat ‘Dans van de Farao’ van K3 op de nieuwste Just Dance zal staan. Bij K3 staat alles in het teken van muziek en dans! Je goed voelen in je vel en veel bewegen is belangrijker dan ooit. We wensen iedereen veel dansplezier toe!“, aldus Anja Van Mensel, CEO van Studio 100 Benelux.

“Na het succes van ‘10.000 luchtballonnen’ van K3 als dansbare track in Just Dance 2020 zijn we ons meer dan ooit bewust van het belang van lokale content. We zijn dan ook verheugd om een nieuwe samenwerking te mogen aankondigen met K3. Deze keer rond de soundtrack van hun nieuwe film ‘Dans van de Farao’ die op 16 december uitkomt. Nog voor release van de film zullen de fans van K3 en Just Dance kunnen meedansen op de choreo van de soundtrack”, aldus Xander Valkiers, Marketing Manager bij Ubisoft België.

Het nieuwe K3-liedje ‘Dans van de Farao’ is vanaf 12 november
2020, de releasedatum van Just Dance 2021, gratis speelbaar voor
iedereen die de game bezit op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox One. Naast dit nummer introduceert de game meer dan 40 nieuwe toptracks, waaronder ‘Señorita’ van Shawn Mendes & Camila Cabello,
‘Don’t Start Now’ van Dua Lipa en ‘Blinding Lights’ van The Weeknd.

Q: Wat is het favoriete liedje waarop jullie kindjes graag dansen?

Pin it
Just Dance 2021

Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *