Bij een leuke outfit horen ook leuke schoenen. Schoenen die naast modieus, hoog draagcomfort, ook nog eens stevig zijn. Aan deze criteria voldoen de schoenen van Palladium zeker en vast. Omdat onze kleinste dames en heren tegenwoordig snel hun eigen stijl ontwikkelen zorgde Palladium voor de zomer alvast genoeg mogelijkheden om hun eigen stijl te creëren.

Palladium voor mama’s en mini-me’s

En dat is nog niet alles. Het gerenommeerde schoenmerk verrast ook met een collectie voor mama’s en hun mini-me’s! Perfect om tijdens de zomerdagen in dezelfde outfit over bv de zeedijk te flaneren.

Eén van de zomerse collecties van Palladium die direct onze aandacht heeft is de CMYK-collectie (Cyaan, Magenta, Yellow & Black). Deze collectie is er zowel voor mama’s als hun mini-me’s! Pastelkleuren, comfortabele designs en speelse motieven. Hierdoor krijgen de klasseieke Palladium boots een speelse touch die perfect past bij de zomer.

Ook deze zomer heeft Palladium enkele lagere modellen in zijn collecties. Zo is er de basket Pallarue met rits aan de zijkant. Deze basket is niet alleen stijlvol, hij is tegelijkertijd zeer comfortabel.  De polkadots op de lagere modellen zorgen dan weer voor een vrouwelijkere finishing touch.

De schoenen van de verschillende collecties zijn o.a. te koop op hun eigen webshop, bij de vestigingen van Men at Work (bv in Antwerpen) en de vestigingen van Take Off (bv in het Wijnegem Shopping Center).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *