Spyro, het gekende paarse draakje, is terug. En deze keer ook voor de Nintendo Switch. Hij heeft nog steeds hetzelfde temperament, maar is nu prachtig in HD uitgewerkt. Het is niet direct een nieuw avontuur maar wel een herziene versie van de originele drie games nl. Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon.

Spyro The Dragon

Gnasty Gnorc is teruggekeerd uit ballingschap en heeft kwade magie op de Drakenrijken losgelaten. Hij heeft de draken gevangen in kristal en een leger Gnorcs grootgebracht. Het gekende paarse draakje, samen met zijn vriend Sparx de libelle, is de enige overgebleven draak die de zes Thuiswerelden kan doorkruisen, de draken kan bevrijden en de dag kan redden. Leid het draakje terwijl hij door de Drakenrijken glijdt, kleurrijke vijanden roostert met zijn vurige adem en onderweg talloze puzzels en avonturen tegenkomt.

Spyro 2: Ripto’s Rage!

Spyro is naar het land Avalar gebracht om de kwaadaardige tovenaar Ripto te verslaan die chaos heeft gebracht in Avalars Thuiswerelden. Elke Thuiswereld wordt gevangen gehouden door Ripto en zijn volgelingen – het is aan hem om ze te verslaan en vrede te brengen in Avalars rijken. In dit avontuur baant hij zich een weg door zijn tegenstanders met zijn machtsvlammen, supershots en kopstoten terwijl hij unieke uitdagingen voltooit, zoals het hoeden van vreemde beesten, doelschieten en het verslaan van wilde dinosaurussen.

Spyro 3: Year of the Dragon

Terwijl de Drakenrijken het ‘Jaar van de Draak’ aan het vieren zijn, verschijnt er een mysterieus vermomd figuur die alle drakeneieren steelt. In de ban van de kwaadaardige tovenares, bewaakt een leger van Rhynocs nu de hulpeloze eieren in de Vergeten Rijken. Samen met nieuwe en oude vrienden moet Spyro op zoek naar de verloren eieren, het Rhynoc-leger verslaan en de kwade tovenares stoppen. Sta in vuur en vlam in dit avontuur door mysterieuze rijken te verkennen en een aantal ongelooflijke uitdagingen aan te gaan, zoals stunten op een skateboard of een boksring in te stappen.

Spyro Reignited Trilogy is verkrijgbaar voor PC, Nintendo Switch, PS4 en Xbox One.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *