Thomas Van Goethem is sinds woensdag 25 novmber de allereerste Disney Junior host die op het Disney Junior YouTube-kanaal te zien is. Op het YouTube-knaal laat Thomas zien hoe de allerkleinsten, samen met hun ouders, de lekkerste en bovendien gezonde traktaties kunnen maken. Via de website worden de leuke recepten nog eens stap-voor-stap uitgelegd zodat je ze later nog eens kunt maken bij bv een verjaardagsfeestje. Naast de filmpjes met leuke recepten komt Thomas binnenkort ook met dansfilmpjes waarin hij toont hoe kinderen op de meest populaire Disney Junior liedjes kunnen bewegen. Naast dit alles zal Thomas steeds vaker te zien zijn als host op lokale Disney Junior evenementen.

Thomas Van Goethem

Wie al eens naar de Disney Channel Zomertour is geweest zal Thomas wel herkennen. Hij was de leuke spring-in’t-veld op deze tour langsheen Vlaamse Steden. Daarnaast was hij te zien in de kinderserie Booh! (uitgezonden op VTM en VTM Kzoom). Naast Booh! was Thomas ook te zien in verschillende musicals zoals Pinokkio, Suske en Wiske, Doornroosje en Kuifje: De Zonnetempel. Bij Disney Junior werkte de 27 jarige Thomas reeds achter de schermen. Zo werkte hij o.a. mee aan de stemmenregie van Miles Van Morgen, de populaire animatieserie die elke weekdag op Disney Junior te zien is.

Disney Junior

Disney Junior is dé gekende kinderzender van de Walt Disney Company. Op Disney Junion kan de jongste kinderen samen met Mickey Mouse, Sofia het Prinsesje, Miles Van Morgen, Jake en de Nooitgedacht Piraten, De Speelgoeddokter geweldige avonturen beleven. In het voorjaar van 2016 komt er bovendien nog een nieuwe reeks bij. De reeds gekende figuurtjes van Disney Junior mogen dan Kion, het zoontje van Simba en Nala, uit de nieuwe serie: De Leeuwenwacht als nieuw vriendje verwelkomen.

De magie van Disney Junior kan je beleven via Telenet op kanaal 38 in Vlaanderen en op kanaal 128 in Brussel. Via Proximus is Disney Junior te ontvangen op kanaal 136.

https://youtu.be/HxzXf8sGQ74

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *