Meestal worden hier thuis platformgames gespeeld op de Nintendo Switch. Maar ook FIFA en Monopoly wordt regelmatig bovengehaald. Echter was het nu eens de beurt aan een racespel. Een racespel met moto’s bovendien. Niet alleen ikzelf was enthousiast. Ook de zesjarige dochter wou direct haar kunstjes tonen. We begonnen alvast met het oefenen van kunstjes op Trials Rising.

Trials Rising

Trials Rising is het grootste en meest ambitieuze deel uit Ubisofts zinderende motorcross-serie en combineert de heftige actie van de Trials-franchise met een frisse look, gloednieuwe opties en genadeloze rivaliteit.

In een felle competitie krijgen nieuwe spelers rustig de kans om te wennen aan de realistische gameplay. Met meer tracks dan ooit rijden beginners soepel naar de overwinning, terwijl de vaardigheden en zenuwen van ervaren spelers op de proef worden gesteld in de meest geavanceerde uitdagingen. Dit is Trials op zijn best!

Ons oordeel

In het spel ben je een motorrijder. Met een crossmotor rijd je overal op verschillende trialsparcours. Hier kan je allerlei kunstjes uitvoeren zoals salto’s. Gedurende het spel moet je ook allerlei opdrachten uitvoeren waardoor je stijgt in de ranking.

Natuurlijk ben je in het begin nog geen pro in het racen. Geen probleem want na het eerste level krijg je een sponsor die je alle basis moves leert. Daarnaast kan je ook nog racen tegen de computer. Heb je een online account kan je ook racen tegen je vrienden. Fun gegarandeerd.

Het spel is niet alleen leuk door de vele stunts die je kan doen. Het spel ziet er bovendien ook enorm cool uit. Daarnaast is de gameplay ook zeer goed uitgewerkt. Zo kan je als beginner perfect groeien in het spel. Dit ook mede door de verschillende challenges in de game. Trials Rising is zeker een aanrader voor jonge tieners die van racespelletjes houden, maar natuurlijk ook voor de vaders (en moeders). Voor jongere spelers is het misschien allemaal nog wat ingewikkeld al kan mits begeleiding iemand vanaf zes jaar het ook wel spelen.

Trails Rising werd uitgebracht door Ubisoft en is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch (hierop hebben we het spel getest), PlayStation 4, XBox One en PC.

Leeftijd: 12


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Trials Rising voor Nintendo Switch
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *