De carnavalsgekte is weer in het land. Afgelopen week zullen al veel kindjes verkleed naar school zijn mogen gaan en vanaf dit weekend zijn er ook weer de gekende carnavalsstoeten door heen het land. Veel kindjes, maar ook papa’s en mama’s, vinden carnaval enorm fijn. Daarom slagen Plopsa en Ketnet ook dit jaar de handen in elkaar om kinderen een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie genieten jong en oud van de dolle fratsen van alle Ketnet Jr.-figuren in een kleurrijke confettiregen.

Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt

Tijdens de krokusvakantie, van 6 februari tot en met 14 februari, gaan alle bezoekers volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu Plopsa Indoor op z’n kop met een knotsgekke show. Op weekdagen barst het feest helemaal los tijdens Ketnet Jr. Carnaval! Vanaf maandag 8 en dit tot en met vrijdag 12 februari zetten o.a. de Smurfen, Hopla, Musti, Kaatje en haar vriendjes, Woezel en Pip, Samson, … het park op stelten. Dit doen ze niet alleen ook Ketnetwrapster Sarah zal mee helpen om het een onvergetelijke carnaval te laten worden.

“De krokusvakantie is al jaren een topperiode in Plopsa Indoor Hasselt.”, zegt Operations Coördinator Carmine Frisenda. “Dit jaar vieren we carnaval tijdens de weekdagen met alle Ketnet Jr.-figuren. Bijgevolg mogen we enkele speciale gasten verwelkomen. De Smurfen, Hopla, Musti, Uki en Woezel en Pip zijn normaal niet aanwezig in het park, maar ze staan te popelen om er met de Plopsa-figuren en alle bezoekers een spetterend feest van te maken!”

Samen met Ketnetwrapster Sarah geven de gekende figuren van op TV het beste van zichzelf tijdens een dolle liveshow. Naast deze show is er ook nog een confettifeest, zijn er vele Meet & Greets en staat er een echte carnavalsparade op het programma. “Wie verkleed naar het park komt, maakt kans om mee te rijden in de parade.”, voegt Carmine Frisenda er nog aan toe.

Trek alvast jullie leukste carnavalskostuum aan, zet je feestneus op en geniet van deze onvergetelijke carnavalsweek in Plopsa Indoor Hasselt.

Het volledige programma en voordelige tickets kan je vinden op de site van Plopsa Indoor Hasselt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *