De zomer is al een tijdje bezig en ook de pretparken hebben al duizenden bezoekers mogen ontvangen. Maar in sommige pretparken moet het hoogtepunt nog komen. Zo start Bellewaerde vanaf zaterdag 25 juli met zijn zomerse nocturnes. De komende vijf zaterdagen kunnen bezoekers extra lang genieten van hun bezoek aan het Ieperse pret- en dierenpark. Tijdens deze zomernocturnes is er heel wat bijkomende animatie voorzien in het park en is het mogelijk om ’s avonds te smullen van een overheerlijke barbecue met zicht op de Savanne.  De nocturnes worden om 22u afgesloten met een vuurspektakel op het Mexicoplein.

Plezier tot 22 uur

Van 25 juli tot en met 22 augustus kunnen bezoekers van Bellewaerde elke zaterdag extra lang genieten van hun bezoek en dit tot 22 uur.  Naast de welgekende attracties, de dieren en de nieuwe Stunt & Dive Show “Gold Rush” staat er op deze nocturnes nog extra animatie op het programma.  Zo kunnen jong en oud zich verwonderen aan zeldzame Paradijsvogels en Elfjes. Zij nemen de bezoekers mee naar hun droomwereld.  ’s Avonds wordt de zomerse nocturnes afgesloten met een adembenemend vuurspektakel op het Mexicoplein.

Summer BBQ met zicht op de Savanne

Wie droomt er niet van om te kunnen dineren met zicht op wilde dieren? Tijdens de zomerse nocturnes is dit mogelijk in het Ieperse pret- en dierenpark. Vanaf 18u kunnen bezoekers terecht in het Barbecue Grill Restaurant om te genieten van een overheerlijke BBQ à volonté met zicht op de giraffen, zebra’s en watoetsies. Naast de barbecue wordt ook een uitgebreid saladebuffet en dessert voorzien.  De plaatsen voor dit exclusieve diner zijn echter beperkt!  Op voorhand online inschrijven of de dag zelf tot 16 uur bij het restaurant Barbecue Grill is dan ook een must om zeker te zijn van dit dinertje met een prachtig zicht.

Praktische informatie

Tijdens het zomerseizoen is Bellewaerde elke dag open van 10 uur tot 19u. Tijdens de zomernocturnes op 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus is het park open tot 22 uur.  Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen ga naar www.bellewaerde.be.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *