Komende lente is het weer zover. Duizenden kindjes doen dan hun eerste communie of vieren hun lentefeest. De ideale dag om er piekfijn uit te zien. Heel wat merken presenteren nu dan ook reeds hun speciale feestcollecties voor deze heuglijke gebeurtenis. Ook het Belgische JBC pakt uit met een prachtige collectie waar menig communicant in zal stralen.

Dit wordt is jouw dag!

Tijdens het communie- of lentefeest wil je als ouders dat je zoon of dochter er piekfijn uitzien. Maar ook dat ze comfortabele kledij aanhebben zodat ze nog voldoende kunnen spelen. JBC heeft hiernaar goed geluisterd in zijn feestcollectie. Naast leuke kledij voor de girly girls is er ook gedacht aan de stoerdere meisjes. Je kan kiezen voor een felrode jurk met ruches, een ballerinajurk met roze tule of een preppy lichtblauwe hemdjurk. Is jullie dochter geen fan van kleedjes? Dan vind je in de collectie ook een feestelijke broek met glitterstrook of een T-shirt met paillettenflamingo.

In de jongenscollectie valt blauw op als hoofdkleur. Deze kleur straalt nog steeds iets chique uit. Ideaal voor hun grote dag. Bij JBC vind je feestoutfits in verschillende tinten blauw. Denk maar aan hemden, polo’s en truitjes. Allen hebben een speelse print. Daarover dragen ze dan een blazer die een casual sausje heeft gekregen met soepele stoffen en een losse fit. Afwerken kan met een vlinderdasje.

Zoon- en dochterlief zullen met deze collectie zeker in stijl aankomen op hun grote feest.

De JBC communie- en lentefeestcollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de JBC-winkels, alsook online.

Kom je op 22 december je feestoutfit shoppen kan je deelnemen aan een echte fotoshoot. Inschrijven verplicht en kan nog tot en met 16 december.


Disclaimer: Foto’s met dank aan JBC

1 reactie

  1. Feestje? JBC doet graag mee

    11 maart 2019 op 13:59

    […] jullie dochter of zoon dit jaar een communie- of lentefeest? Dan mag het wat gekleder zijn. De meisjes zetten het feest in gang met pittige pailletten en […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *