De maand mei is traditiegetrouw de maand van communies en lentefeesten. Een dag waarbij niet alleen de feestvierders prachtig gekleed gaan, maar ook de genodigden zeg maar “op hun Paasbest” er willen uit zien. Zo heb je bij Tape à l’Oeil een prachtige ceremoniecollectie.

Tape à l’Oeil

Het Franse merk Tape à l’Oeil heeft een uitgebreide ceremoniecollectie. De collectie gaat van retro, chique tot sportief. Maar telkens met een enorme comfortabele draagbaarheid. De kleuren zijn hoofdzakelijk zacht wit, beige en roze. Maar ook antraciet en rood komen aan bod.

Natuurlijk zijn er voor de meisjes jurkjes met leuke details. Maar ook een fijne jumpsuit met goudkleurige details. De jongens komen er op hun best voor in comfortabele hemdjes al dan niet op een bermuda. En dit afgewerkt met een leuke blazer.

Naast de kledij zijn ook de accessoires belangrijk op zo’n feestelijke dag. Zo zijn er voor de meisjes leuke hoedjes, haarlintjes en een sjaal met glanzende print te verkrijgen. Jongens kunnen dan weer stoer voor de dag komen met bretellen en een pet. Maar ook een sjaal, das en strik behoren tot de feestaccessoires.

De ceremoniecollectie van Tape à l’Oeil vind je online, maar je vindt hun winkels o.a. in Boortmeerbeek en in het Docks Shopping in Brussel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *