De lente is nog lang niet in het land maar de voorbereidingen voor het communie- of lentefeest is toch al volop bezig. Naast een leuk feest wil de o.a. de communicant er piekfijn uitzien. Dit kan o.a. met de communie- en lentefeest collectie van JBC.

Pastel, romantische bloemen of exotische dorpjes

De communie- of lentefeest outfit bij JBC is zomers. Met zomerse pastels, romantische bloemenmotieven en exotische fotoprints zullen de jonge dames dit jaar stralen op hun grote dag! Deze collectie voor meisjes bevat drie inspirerende thema’s. Snoepjeskleuren, fotoprints en bloemen. Deze drie thema’s zetten de toon voor de komende voorjaarsfeesten.

De stylisten van JBC werkten voor deze outfits voornamelijk met speelse snoepjeskleuren en pastels. Een witte jurk met daarover een jasje in opvallend oranje, of tops en jurkjes in petroleumblauw. Eén voor één outfits met een hoog girly gehalte.

Maar ook voor de romantische zieltjes heeft JBC een perfect thema. Een liefelijk bloemenmotief op de kledingstukken geeft een romantische touch aan de communie- of lentefeest outfit. Probeer dan eens de jurk met bloemetjes of combineer een sober topje met een opvallend opsteekroosje. Wilt jullie dochter graag extra kleur in haar outfit, dan is een wit jurkje met fleurige bloemenprint haar ideale partydress.

Meisjes die misschien wel dromen van verre reizen naar authentieke dorpjes zullen dan weer hun perfecte feestoutfit vinden binnen het exotische fotoprintthema. Inspirerende foto’s van pittoresque dorpjes en azuurblauw zeewater op de feestjurk en de meisjes stelen direct de show!

Stoer en zomers

Natuurlijk denkt JBC ook aan de jongens die deze lente hun communie of lentefeest vieren. Voor hen zit er heel wat blauw in de collectie. Gaande van lichtblauw, over stoer petroleumblauw, tot marineblauw. Naast de blauwe tinten zit er in de communie- en lentefeestcollectie ook een aantal stuks met een grijze ondertoon. Door blauw en grijs te combineren met een wit hemdje krijg je een stoere zomerse maar toch feestelijke jongensoutfit.

Wie zei trouwens dat accessoires enkel voor meisjes zijn? De stylisten van JBC ontwierpen enkele speelse strikjes en een hoed die de outfit van onze jongens extra feestelijk maken. Omdat het in de periode van de communie- en lentefeesten ook al zomers warm kan zijn bevat de collectie voor jongens, naast lange broeken, ook een aantal bermuda’s. Zij zijn perfect voor een uurtje feestelijk tafelen, maar kunnen daarna perfect dienen om buiten te spelen.

Jullie zoon of dochter zal dankzij de JBC communie- of lentefeestcollectie alvast stralend voor de dag komen op hun grote dag. De collectie is beschikbaar vanaf maat 116 in alle JBC-winkels en online op JBC.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *