Vanaf 1 juli 2019 kunnen verblijfsgasten ook een half uur eerder in bv. Baron 1898. Het aanbod van attracties die eerder open gaan wordt hierdoor aangepast.

Gasten die blijven slapen in de ‘Wereld van de Efteling‘ hebben het voordeel dat speciaal voor hen sommige attracties al een half uurtje eerder open gaan. Zo kan je tijdens alle dagen van je verblijf in één van de vakantieparken of het hotel als één van de eerste genieten van deze attracties. En dit nog voordat de daggasten het park binnen kunnen.

Aanbod attracties aangepast

Door het aanbod van attracties die vroeger openen uit te breiden, luistert Efteling naar de wensen van zijn gasten. Naast de vier nieuwe attracties: Baron 1898, Carnaval Festival, Villa Volta en de Bob, blijven ook de volgende attracties tot het lijstje behoren: Droomvlucht, Kleuterhof, Avonturen Doolhof, Vogel Rok, Monsieur Cannibale en Fata Morgana. Na de zomer maakt de Bob plaats voor een nieuwe attracties. De Efteling zal hiervoor dan ook een alternatief aan de lijst toevoegen.

Naast de vier nieuwe attracties die vroeger openen verdwijnen er ook per 1 juli. Zo maken het Sprookjesbos, de carrousels op het Anton Pieck Plein, PandaDroom en het Spookslot geen deel meer uit van de attracties die een half uur eerder open gaan.

Nieuwe looproute vanuit de vakantieparken

En dat is niet de enige aanpassing die het pretpark in Kaatsheuvel doet. Per 1 juli wordt ook de looproute voor gasten van Vakantiepark Efteling Loonsche Land en Vakantiepark Efteling Bosrijk anders. Na de kaartcontrole aan de rechter zijkant van het Huis van de vijf Zintuigen, loop je als gast voortaan langs het Efteling Theater en Fata Morgana het park in.

Looproute voor gasten vakantieparken
De blauwe lijn geeft de nieuwe looproute aan voor gasten van de vakantieparken Efteling Loonsche Land en Efteling Bosrijk.

Voor gasten van het Efteling Hotel blijft de looproute gelijk, namelijk via Kleuterhof, achter restaurant Panorama.

Daggasten kunnen wel al een uur voor de officiële openingstijd door de kaartcontrole. Als daggast kan je dan wel gebruik maken van de restaurants en toiletten aan het Dwarrel Plein, Pardoes Promenade en Hartenhof. Maar de poorten tot de rest van het park blijven gesloten tot de officiële openingsuren.


Uitgelichte afbeelding: Efteling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *