Voelen jullie het al kriebelen? De WK-kriebels zijn namelijk aan een opmars bezig. Binnen een goede twee weken begint namelijk het WK in Rusland voor de Rode Duivels. En natuurlijk willen wij supporteren in stijl. Daarom lanceerde JBC een uniek shirt om de Belgische nationale ploeg, letterlijk, naar de overwinning te zingen. Met één druk op het textiel kunnen kinderen (en hun ouders) namelijk de Brabançonne laten weerklinken. En zo bij het begin van elke wedstrijd van de Rode Duivels meezingen met de helden op de groene grasmat.

Brabançonne

Kroont België zich dit jaar tot wereldkampioen voetbal? Aan de fans zal het alvast niet liggen. Zeker nu JBC een uniek muziekshirt voor kinderen heeft ontworpen. Leg je je hand op je borst, dan zal het Belgische volkslied weerklinken. Onder de Belgische vlag op het shirt zit een chip verborgen die het volkslied helemaal afspeelt, van ‘O dierbaar België’ tot ‘Voor vorst, voor vrijheid en voor recht’. “Met talent alleen worden we geen wereldkampioen. We hebben trots en passie nodig, bij spelers én supporters”, zegt CEO Bart Claes. “Tijdens het volkslied net voor de match, voel je pas echt dat een hele natie samen voor de overwinning zal strijden.”

Primeur

De keuze voor een kindershirt was snel gemaakt. Eén van de hot topics op de speelplaats de komende weken is het wereldkampioenschap. Bovendien pikken kinderen heel snel muziek op. “Van alle Belgen zijn kinderen de beste muzikale ambassadeurs van onze nationale ploeg. Een kind pikt muziek enorm snel op en kan dat dan weer doorgeven aan zijn ouders”, aldus CEO Bart Claes. Bovendien is de Brabançonne amper of nooit te horen op de radio. JBC lost dit probleem dan maar zelf op met dit unieke shirt dat per aankoopschijf van 50 euro gratis wordt meegegeven met elke klant.

Naast experimenten met swipe T-shirts en sweaters die je zelf kan inkleuren, is dit zingend kledingstuk is een primeur. “Het was best een uitdaging voor ons designteam”, lacht CEO Bart Claes. “De chip moest lang kunnen meegaan en ook uitneembaar zijn om het shirt te wassen. Het volledige JBC-team heeft zich als een trouwe supporter achter het idee geschaard, van ontwerper tot marketeer.”

Deze leuke zingende T-shirts zijn verkrijgbaar in zowel een Nederlandstalige als een Franstalige versie. En … ze zijn natuurlijk duivels rood! Draag het shirt dan ook met elke wedstrijd, en leg je hand op je borst als het volkslied wordt gespeeld en zing uit volle borst mee. Met wat geluk kan elke Belg tegen 15 juli* feilloos de Brabançonne meezingen 😉

* De finale in Moskou

Gratis shirt

JBC geeft aan iedereen die nog tot en met 3 juni voor minstens 50 euro aankoopt dit leuke shirt cadeau. Zo heb je nog voldoende tijd om de Brabançonne te oefenen tegen de eerste wedstrijd van ons Belgisch elftal op 18 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *