Esprit viert feest dit jaar. Het internationaal fashion label, dat sinds 1968 staat voor stijl en kwaliteit, mag 50 kaarsjes uitblazen. Het label werd in San Francisco opgericht door Susie en Doug Tompkins. Van hieruit werkt Esprit vol creativiteit en verantwoordelijkheid aan hun collecties. Collecties waarbij steeds een vleugje van de zonnige Californische levenshouding in verwerkt zit. De collecties zijn ondertussen verkrijgbaar in ruim 40 landen wereldwijd. Zo heeft Esprit 761 eigen winkels en kan je de collecties voor de rest vinden in meer dan 6.332 onafhankelijke (wholesale) verkooppunten, waaronder franchise stores, en department stores (denk maar aan bv Galeria INNO). De collecties zijn terug te vinden onder twee merknamen nl. Esprit en edc. Bovendien heeft het modemerk ook een eigen webshop waar je hun collecties kan aanschaffen.

Kindercollectie

Naast collecties voor volwassenen, kan je bij Esprit ook terecht voor leuke baby- en kindercollecties. Zo werd de lentecollectie van dit jaar gebasseerd op de Oceaan en zijn fauna. Leuke shirts met prints van haaien of maritieme tekens. Maar ook een leuke quote “Have a whale (met een afbeelding van een walvis) of a time” versiert een shirt voor jonge avonturiers.

Voor de jonge dames werd dan weer gekozen voor vogels die op en rond de oceaan leven als print. Maar ook de gekende zeemansstreepjes, in een moderne versie, kleuren een leuk 2-in-1 kleedje. Bij de meisjes komt het zeepaardje meer naar voor. Wat een leuke touch geeft aan de shirts en truien.

Voor zowel de jongens- als meisjescollectie werd gekozen voor zachte blauwtinten. Dit alles bijgestaan door rood en roze. Bij het maritieme thema kan wit natuurlijk ook niet ontbreken.

Homecollectie

Naast kledij heeft Esprit ook een hele leuke homecollectie. Niet alleen voor de woon- of badkamer. Maar ook voor de kinderkamer hebben ze enorm leuke spulletjes. Zo kan je dankzij Esprit de kinderkamer helemaal behangen of de ramen van een leuk gordijn voorzien. Het kinderbehang heeft naast neutrale kleuren ook een collectie met toffe prints. Zo kan de dochter genieten van een kamer vol Eenhoorns, terwijl de zoon misschien liever geniet van draakjes?

Esprit Kinderkamer

De gordijnen hebben allemaal dezelfde afmetingen en zijn voorzien van lussen om ze makkelijk te kunnen ophangen. Ze zorgen voor een leuk accent in de kinderkamer maar zullen deze niet echt verduisteren. Dankzij de gekozen stoffencombinatie (70% katoen – 30% polyester) zijn de gordijnen ook onderhoudsvriendelijk.

Zowel de kindercollectie als de homecollectie (kinderkamer) kan je online kopen via de webshop van Esprit. Daarnaast vind je winkels in de meeste grote steden van het land en in bv Waasland Shoppingcenter of Ring Shopping Kortrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *