De Wereldbeker voetbal is momenteel volop bezig. Ook F.C. De Kampioenen zijn volledig in de ban van dit evenement. Met volgende drie strips uit de F.C. De Kampioenen reeks kan je de dode momenten van het WK op een plezierige manier opvullen.

F.C. De Kampioenen in Rio

fckinrioBalthazar Boma en zijn vrienden halen hun spaarpot leeg om naar het Wereldkampioenschap in Rio te gaan. Bij Doortje en Carmen valt dit in slechte aarde. Maurice moet zich in bochten wringen om te mogen vertrekken van Pascale. Ook Bieke vindt dat het geld beter besteed kan worden.
Carmen en Doortje zien al spookbeelden voor zich opdoemen van hun mannen die zich laten verleiden door Braziliaanse schonen. Ze besluiten de mannen na te reizen en orde op zaken te stellen. In Rio aangekomen, worden de Kampioenen al meteen beroofd van al hun bezittingen… Ze hebben enkel nog de kleren die ze dragen. Wat nu?

De Wereldkampioen special

fckwkspecialDe Wereldkampioenen special Kan je ook niet meer wachten tot het 17 juni is? Dan spelen de Rode Duivels hun eerste match voor de Wereldbeker. Hang snel de poster met het speelschema op je kamer en bereid je voor op het WK met de enige échte Wereldkampioenenspecial: 3 strips, de grote WK-quiz, ‘maak je eigen spandoek’ en tal van andere voetbalspelletjes!

De Vinnige Voetballer

fckvinnigevoetballerPascale heeft last van haar leeftijd. Hartkloppingen, opvliegers… De dokter schrijft haar een hormonen ¬kuur voor. Ook Maurice heeft wat gezondheidsproblemen en moet vitaminepillen slikken. Door een stom toeval raken beide medicamenten verwisseld. Maurice slikt elke dag de hormonen van Pascale. Hij krijgt er de kriebels van in de benen: hij wil wandelen, lopen, dansen en… voetballen. Hij kan niet meer stilstaan. Binnen de kortste keren ontpopt hij zich, ondanks zijn hoge leeftijd, tot een supervoetballer. Maar er zijn kapers op de kust…

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *