In het voorjaar vinden er traditiegetrouw overal ten lande communie- en lentefeesten plaats. Vele winkels zijn reeds begonnen met de verkoop van de nieuwe feestcollectie voor de gelukkige feestvierders. Zo ook de gekende kledingsketen JBC. Deze Belgische modeketen komt dit jaar met een zeer frisse en kleurrijke communie- en lentefeestcollectie. Deze collectie heeft voor iedereen wat wils. Hou je van kleurrijke prints of pittige looks? Of misschien eerder van iets liefelijk of romantisch silhouetten? JBC ontwierp voor iedereen die dit voorjaar zijn communie of lentefeest viert de perfecte feestoutfit!

Het zeer trendy en speelse bloementhema is er speciaal voor de jonge feestvierdertjes die net als hun vriendinnetjes graag hip en kleurrijk willen schitteren op hun speciale dag. Blikvangers in dit thema zijn de de twee opvallende prints: een geschetste print en een digitale fotoprint. Allebei zullen de meisjes alvast doen schitteren op hun feest.

Naast het bloementhema ontwierp JBC ook een meer klassiek en romantisch thema nl Misty Rose. Ondanks de klassiekere inval is het toch ook een hip assortiment. Het Misty Rose thema in trendy materialen zorgt samen met de veelgebruikte pailletjes, strikjes en glanzende stoffen voor een zeer elegante doch schattige look van jullie feestvierende dochters.

Natuurlijk mochten de jongens niet ontbreken in deze communie- en lentefeestcollectie van JBC. De ontwerpers van JBC bedachten voor de levenslustige jongens een pittige look. De JBC stylisten kozen voor deze feestcollectie dit jaar naast het traditionele blauw ook voor grijs gecombineerd met een krachtige mosterdkleur. Een leuke outfit met een pittige toets voor onze (wilde) jongens!

Naast de kledingslijn voor zowel meisjes als jongens voorziet JBC ook enkele leuke accessoires die de feestoutfit van dochter of zoon helemaal afmaken. Sjaaltjes, juweeltjes of handtasjes voor de meisjes. Een stoere pet, hoed of sjaal voor de jongens. In de communie- en lentefeestcollectie van JBC zal jullie dochter of zoon in elk geval een stralende indruk nalaten.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *