Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Vele duizenden kindjes zullen de komende tien maanden weer heel veel bij leren. Maar ook een plek waar ze veel (nieuwe) vriendjes maken. Naast nieuw schoolmateriaal krijgen vele onder deze schoolgaande kindjes ook een nieuwe outfit bij het begin van het schooljaar. Het Belgische familiebedrijf JBC wil dat ieder kind in comfortabele en betaalbare kledij naar school kan gaan. Het brengt dan ook verschillende nieuwe collecties uit in deze “Back to School” periode? Voor de allerjongsten, die nog naar de crèche of onthaalouder gaan, tot de grotere die al de stap zetten naar het middelbare onderwijs.

Back to crèche – deugnieten streken met Hampton Bays Babies

De allerkleinste deugnietjes zijn nog te klein om naar school te gaan. Zij starten het leerproces niet alleen thuis maar vaak ook in de crèche of bij een onthaalouder. Dat wil niet zeggen de kleinste niet fashionable naar de crèche mogen gaan. Met de allernieuwste Hampton Bays Babies collectie, exclusief verkrijgbaar bij JBC, zullen jullie kindjes een prachtige indruk nalaten in de crèche of bij de onthaalouder. Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC, kan haar enthousiasme alvast moeilijk verbergen: “Met oog op de sterke identiteit van het merk zijn wij er in geslaagd een kwalitatieve en betaalbare babycollectie te creëren die werkelijk een streling voor het oog is. Het zit ‘m zoals steeds weer in de details. Het toevoegen van een strikje en tailleriempje is een knipoog naar het volwassen worden, het hele groeiproces die onze baby’s nog moeten doormaken.” De volledige silhouetten vormen meisjes om tot mini-modelletjes en de jongens tot de ultieme schoonzonen in wording. Tot mini-me’s als het ware, kleine dames en heren. Dit is kledij voor baby’s die niet lang in hun wieg kunnen blijven liggen en klaar zijn om de wereld te veroveren.

Ruitjesmotieven, glinsters en het oudroze geven de Hampton Bays Babies collectie een tikkeltje chique maken. Ook de deugnieterij en kinderstreken die baby’s beetje bij beetje ontwikkelen kan perfect in sweaters met coole oneliners en sokjes met bijhorende print. Polkadots, een kleine touch grijs en blauwe strepengeven de collectie een klassieke look met een hoekje. De collectie van Hampton Bays ligt vanaf 9 september in alle JBC winkels.

Speelvogels en deugnieten ravotten in Rainbow City Warriors

Afgelopen lente/zomer bracht JBC met Rainbow City Warriors een leuke speelse collectie op de markt. Ook deze herfst/winter worden de speelvogels en deugnieten verwend met een leuke speelse collectie. Ontwerpers Emma Thyssen en Eef Rombaut hun inspiratie is lang nog niet uitgeput. “Hun haast kinderlijke creativiteit blijft ons steeds opnieuw verrassen”, vertelt Ann Claes. “Dat hoeft niet te verwonderen, want Emma en Eef komen uit de kinderboekenwereld. Het was dan ook een enorm plezier om weer met hen te kunnen samenwerken. De vorige collectie zat al uiterst comfortabel en was een zaligheid voor kinderen om in te spelen. Niet alleen omwille van het gebruik van zacht biokatoen, maar ook door de combinatie van vrolijke kleuren. Voor het herfst/winterseizoen leek het ons logisch dat we die lijn zouden doortrekken, mits er met de komst van bossen vol herfstbladeren en verse sneeuw zich alleen maar een gloednieuw speelparadijs voor kinderen opent. Het is noodzakelijk dat zij zich ook dan veilig en beschermd voelen in de kledij die ze dragen wanneer ze hun eerste stapjes in die nieuwe wereld zetten”, aldus Ann Claes nog. En dat kunnen wij en onze dochter enkel maar beamen. Zij was zot van haar kleedje uit de lente/zomercollectie.

Deze herfst/winter gebruiken Emma en Eef warme rode en blauwe kleuren. Ook nu zijn de kleren vervaardigd uit biokatoen. Net zoals bij de eerste collectie is er gedacht aan het speel/draag comfort. Ideaal om te ravotten in het bos tijdens de eerste koudere dagen of zelfs tijdens de eindejaarsfeesten. Naast truien en sweatkleedjes met leuke diertjes is ook de omkeerbare muts en sjaal onontbeerlijk om de vrieskou te trotseren. De Rainbow City Warriors collectie is vanaf nu al vanaf maat 92 beschikbaar en je kan ze nu reeds in de winkels en de online shop van JBC vinden.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *