Wie is de slimste thuis? Die vraag weerklinkt af en toe wel eens in menig huiskamer. De kinderen vinden dat ze slimmer zijn dan papa en/of mama. Maar ook mama en papa durven wel eens zeggen dat ze slimmer zijn. Maar wie is nu echt de slimste in huis? Laten we stellen dat iedereen in het gezin veel weet. Papa weet misschien veel van sport, mama van films, zoonlief van computers en de dochter kent veel van muziek. En toch gaan we graag de strijd aan met elkaar. Meedoen met een spelprogramma op TV of een spelletje Trivial Pursuit is altijd wel leuk.

Je kennis testen kan vanaf nu ook met een leuk interactief Kennisquizboek. Een boek met ruim 1000 vragen over allerlei thema’s zoals sport, muziek, film, aardrijkskunde, … Voor elk wat wils en geschikt voor iedereen tussen 8 en 80 jaar. Het leuke aan dit quizboek is de interactieve module die bijgeleverd wordt. Hierdoor kan je alleen je kennis testen maar je kan ook een wedstrijdje houden met iemand anders. Ook kan je kiezen of je de vragen in numerieke volgorde wil spelen of willekeurig. De module toont telkens een nummer van een vraag waarna je het juiste antwoord moet aanduiden (A-B-C of D). Als je de vraag beantwoord hebt krijg je te zien of ze GOED of NIET GOED gevolgd door het juiste antwoord erbij. Hierna toont de module van het Kennisquizboek een nieuwe vraag. Door vragen goed te beantwoorden scoor je punten. Elke keer je opnieuw begint telt hij de nieuwe punten bij het totaal van vorige spelrondes.

Wil je de kennis van je gezin eens testen? Het Kennisquizboek is te koop bij o.a. Standaard Boekhandel, Bol.com, Proxisazur,  …

Auteurs: /
Uitgeverij: Kosmos Uitgeverij
Pagina’s: 160
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
ISBN: 9789052109558

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *