Nog tot en met 31 augustus kunnen bezoekers op zaterdag extra lang genieten van de attracties, dieren en natuur in Bellewaerde. Tijdens de Summer Nocturnes blijft het park namelijk open tot 22 uur en worden bezoekers getrakteerd op een spectaculaire vuurshow als afsluiter van de dag. Wie nood heeft aan afkoeling, kan dan ook het gloednieuwe Bellewaerde Aquapark ontdekken tot 22 uur.

Plezier tot 22 uur 

Een uitstap naar het Ieperse pretpark staat steeds garant voor een dag vol plezier en avontuur voor het ganse gezin. Het park biedt een unieke mix van attracties, dieren én natuur tijdens een dagje quality time. Zo kan je de ene moment los gaan in een achtbaan om daarna rustig te kijken naar olifanten en giraffen. Bij de giraffen is er bovendien op 15 juli een baby-girafje geboren.

Nog tot eind augustus kan je als bezoeker elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van een bezoek aan Bellewaerde. Naast een extra lange opening is het in de namiddag genieten van sierlijke steltenlopers in het KidsPark. Daarnaast is er ’s avonds weer een adembenemend vuurspektakel op het Mexicoplein om de nocturnes af te sluiten.

Extra veel waterpret

Wie nood heeft aan afkoeling na een dag vol avontuur, kan terecht in het gloednieuwe Bellewaerde Aquapark. Ook hier laten ze de glijbanen open tot 22u voor extra spetterplezier. Bezoekers komen er tot rust in een natuurlijke oase van groen en glijden met het hele gezin van de ene waterattractie naar de andere. Kinderen kunnen op ontdekking gaan in en op de interactieve speelzones met tal van watereffecten.

Praktisch

Tijdens de zomervakantie zijn Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark elke dag open vanaf 10 uur. Tijdens de Summer Nocturnes op 27 juli en 3, 10, 17, 24 en 31 augustus is Bellewaerde open tot 22 uur. Ook Bellewaerde Aquapark is open tot 22 uur elke vrijdag en zaterdag tot 30 augustus. 

Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen, kan je terecht op de website van Bellewaerde.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *