Papieren agenda’s, digitale agenda’s, maandkalenders, scheurkalenders … noem maar op. Er zijn heel wat manieren om te weten te komen welke dag het juist is. Als volwassenen gebruiken we meestal een (digitale) agenda, maar voor onze kindjes is het ook leuk om thuis (aan de muur) te kunnen volgen welke dag we zijn. En wat is er nu fijner dan elke dag een blaadje te scheuren van een scheurkalender. We kennen allemaal wel de ‘Druivelaar’ met zijn mopjes en weetjes. Maar er zijn ook enkele leuke scheurkalenders voor onze kinderen.

De waanzinnige scheurkalender

De Waanzinnige Scheurkalender

Fans van ‘De Waanzinnige Boomhut’ boeken zullen wellicht deze in huis willen halen. Met 366 spelletjes, kleurplaten, quizvragen, … is elke dag van het schrikkeljaar 2020 een WAANZINNIGE dag. Natuurlijk is de kalender net zoals de boeken rijkelijk geïllustreerd en de kenmerkende stijl. Een echte kalender voor boomhutkenners en -klimmers.

De Mama Baas-scheurkalender

Mama Baas Scheurkalender

Bijzondere jaarkalender met 366 ontroerende en originele uitspraken van mama’s, papa’s én kinderen. In de typische no-nonsense stijl van Mama Baas.

‘Schoonmaken met kinderen in huis?
Dat is zoiets als je tanden poetsen terwijl je koekjes eet…’

Een jaar vol geluk

Een jaar vol geluk scheurkalender

Iedereen wil wel een beetje gelukkiger zijn toch? Met deze scheurkalender gun jezelf, je familie, vrienden en collega’s een dagelijkse portie extra geluk. Naast een leuke tip om gelukkiger te worden, krijg je ook dagelijks een wijsheid van een creatieve geest die op die bepaalde dag geboren is. De tips zijn voor jong en oud. Van kinderen tot grootouders, iedereen kan een kleine stap zetten om elkaar en jezelf gelukkig(er) te maken.

Deze leuke scheurkalenders zijn te koop bij bv Standaard Boekhandel, maar ook online bij Bol.com.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links. ‘De Waanzinnige Scheurkalender’ werd zelf aangekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *