Niet alleen dure merken brengen leuke zomercollecties op de markt. Ook budgetmerken tonen zich van hun beste kant komende zomer. Zo brengt Zeeman een gevarieerde collectie uit met leuke artworks, fleurige tinten en prachtig gekleurde prints. De collectie neemt je mee op een maritieme tocht die je kinderen naar Australië én naar hartje zomer voert!

Alle hens aan dek!

De gloednieuwe zomercollectie van Zeeman zorgt ervoor dat je kinderen zich kunnen kleden als hippe zeelui. Handgetekende artworks en grappige details geven de collectie een jeugdig karakter. Naast de kinder- en teenscollectie zullen ook de pasgeboren kindjes beeldig staan met leuke maritieme thema’s op hun kledij.

Trendy ‘Down Under’

De artworks uit de “Down Under” reeks brengen dan weer naar de cultuur van het verafgelegen Australië een stukje dichter bij huis. Leuk ogende en goed zittende jumpsuits kleden de meisjes op een modieuze manier zonder aan speelplezier in te boeten. Jongens weten dan weer raad met fijn uitgewerkte sweat items. Pastelkleuren, zoals lime, koraal en aqua, voeren ook bij Zeemand de boventoon komende zomer. De items zijn perfect te combineren en zorgen voor een vrolijke uitstraling.

De zon viert hoogtij – en fashion ook!

Ook voor de warme dagen heeft Zeeman een leuke collectie ontworpen. Jongens kunnen zich uitleven in luchtige, stoere shorts en kleurrijke T-shirts, terwijl meisjes kunnen genieten van de zon in frisse zomerjurkjes, comfortabele shorts en leuke tops in frisse bonte prints. Met Zeeman kunnen jullie kinderen de zomer met open armen verwelkomen!

De zomercollectie van Zeeman is budgetvriendelijk doch van uitstekende kwaliteit. Ze is te koop in de offline winkels maar ook op hun webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *