Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam voortdurend. Daarom is het belangrijk er extra goed zorg voor te dragen. De 4 nieuwe producten van de Mama Lijn van Kruidvat helpt toekomstige of kersverse mama’s hier mee. Bovendien heeft Kruidvat ook aan de pasgeboren kindjes gedacht. De luiers van het huismerk hebben onlangs het Ecolabel ontvangen.

Zwangerschaps- en borstvoedingsthee

Op zoek naar een origineel cadeau voor de babyshower? Kruidvat ontwierp twee nieuwe theeën speciaal voor mama’s. De Kruidvat Zwangerschapsthee is een aangename thee voor tijdens de zwangerschap met daarvoor speciaal geselecteerde ingrediënten. Daarnaast is er nu ook de Kruidvat Borstvoedingsthee, geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven. Drink 4-5 koppen van deze frisse thee per dag om de natuurlijke melkproductie bij borstvoeding te ondersteunen.

Kruidvat crèmes en olie

Kruidvat Tepelcrème is een natuurlijke tepel- en huidcrème die gekloofde en pijnlijke tepels weer zacht en soepel laat aanvoelen. Deze crème is ook geschikt voor gevoelige en droge tepels. Het is aangeraden deze crème tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode te gebruiken.

Kruidvat Buikbalsem is speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. De balsem helpt de huid beschermen tijdens het meerekken van de huid tijdens de zwangerschap en helpt tekenen van striae verminderen. De intensief verzorgende bestanddelen helpen littekens voorkomen en helpen de natuurlijke elasticiteit bewaren. Laat de huid weer zacht en soepel aanvoelen.

Kruidvat Mama Olie is speciaal ontwikkeld om de huid van buik, billen, benen en borsten veerkrachtigte houden tijdens de zwangerschap. Deze uiterst milde zwangerschapsolie bestaat uit een unieke combinatie van puur natuurlijke zonnebloem-, arnica-, tarwekiemen jojoba olie. De olie heeft een ontspannende geur en voelt heerlijk zacht aan op de huid.

Pampers krijgen Ecolabel

Kruidvat geeft niet enkel om mama’s maar ook om je kindje en de planeet! Sinds juni 2017 zijn alle Kruidvat luiers en luierbroekjes voorzien van het EU Ecolabel. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge eisen van een onafhankelijk Europees keurmerk en dat ze zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van o.a. grondstoffen, energie, water, afval en verpakking. Dat betekent dat wij en onze toeleveranciers van materialen aan strenge milieueisen moeten voldoen. Als je voor deze luiers kiest, draag je heel eenvoudig je steentje bij aan een duurzamere wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *