De favoriete superhelden van veel jonge kinderen komen terug met nieuwe avonturen. Ook in het tweede seizoen leven Greg, Connor en Amaya overdag een gewoon leven: ze zijn vrienden, buren en klasgenoten. Maar ‘s avonds activeren ze hun armbanden die verbonden zijn met de pyjama’s en worden ze: De Pyjamahelden! Dankzij deze armbanden krijgen ze speciale krachten. Zo kunnen ze de stad beschermen van de schurken. Het dierenamulet van Greg (Gekko) zorgt dat hij op muren kan lopen en overal stevig aan blijft vastkleven. De superkracht van Connor (Catboy) maakt hem supersnel en Amaya (Owlette) kan kilometers ver kijken vanuit de lucht. Vanuit het hoofdkantoor, de gekende totempaal, gaan ze op avonturen, stoppen ze slechteriken en verslaan ze schurken.

PJ Masks hebben nieuwe krachten

Maar dat is niet alles. In dit nieuwe seizoen van PJ Masks hebben Greg, Connor en Amaya nieuwe krachten gekregen! Connor kan nu een lasso lanceren dankzij zijn strepen, Greg kan zijn kussentjes activeren om elk object af te buigen en Amaya heeft nu een cape waarvan de veren vijanden kunnen vangen. Met deze nieuwe krachten beloven de avonturen die de pyjamahelden beleven nog spannender te worden. Onze kindjes zullen alvast op het puntje van hun stoel zitten.

Het nieuwe, tweede, seizoen van PJ Masks is te bekijken vanaf 28 maart op Disney Junior. En dit iedere woensdag om 16u30!


Disney Junior ontvang je op televisie elke dag van 5u tot 23u via Proximus op kanaal 136 en via Telenet op kanaal 38 in Vlaanderen en 128 in Brussel.

1 reactie

  1. […] is vanaf maandag 2 september elke schooldag om 18 uur te zien op Disney Junior. Net als in de vorige seizoenen staan plezier en teamwork centraal. De drie dappere helden beleven iedere nacht een nieuw avontuur. […]

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *