Binnenkort is het Pasen. In veel gezinnen wordt er dan een paasboom versierd. Zo ook bij de grote dierenfamilie van Planckendael. Zij willen dit jaar niet alleen een leuke paasboom versierd door jullie kinderen. Maar ze gaan tevens voor de grootst versierde paasboom ter wereld.

Grootste versierde paasboom

Om de grootste paasboom ter wereld te kunnen maken hebben ze jullie hulp nodig. Wil het Mechelse dierenpark Planckendael het record op zijn naam schrijven zijn er maar liefst 76.597 paaseieren nodig. Knutsel daarom je eigen paasei en breng het naar Planckendael. Het wordt dan voor jullie in de boom gehangen dat elke dag van de paasvakantie. Zo maken jullie allemaal deel uit van deze originele wereldrecordpoging.

Natuurlijk krijgen jullie hier iets voor terug. Brengen jullie het geknutselde paasei mee naar Planckendael dan ontvangen jullie 15% korting* op de toegangsprijs. Je kan nu reeds je tickets met korting online aankopen. Druk ze zeker af en breng ze samen met een zelf geknutseld paasei mee naar Planckendael tijdens de paasvakantie.

Planckendael voorziet ook een speciaal Planckendael paasei dat jullie in elkaar kunnen knutselen en versieren. Tevens hebben ze ook nog leuke tips om dit paasei in elkaar te knutselen.

* In ruil voor een zelfgeknutseld paasei krijg je 15% korting bij aankoop van max. 5 dagtickets voor Planckendael aan standaard individueel tarief. Deze dagtickets dienen gelijktijdig aangekocht te worden en zijn enkel geldig op de dag van aankoop en mits afgifte van een zelfgeknutseld paasei. Niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen van Planckendael of andere partners. Actie geldig vanaf 01/04/2017 t/m 17/04/2017. Niet geldig op eerder aangekochte dagtickets.

1 reactie

  1. Ludwine Desimpel

    27 februari 2021 op 15:59

    Kan ik aan zo’n voorgedrukte paaseiren geraken aub? We zouden graag op 6 april komen met 4 personen.
    Zo kunnen de kleinkinderen die al maken thuis.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *