Ook het Belgische label Lily-Balou grijpt deze winter naar de retrolook. Het merk bracht een heerlijke collectie vol primaire kleuren en speelse motieven uit die vervaardigd is uit kindvriendelijke materialen.

Ontwerpster Anne de Smedt van Lily Balou haalde voor deze wintercollectie herinneringen op uit haar jeugd. “Het eindresultaat: een frisse collectie rond het thema speelgoedland; hobbelpaardjes, autootjes, uiltjes en de bekende tinnen soldaatjes. Ik heb er jaren mee gespeeld. Heel leuk om weer door mijn oude speelgoed te snuffelen.” aldus de Smedt.

De allerkleinste kunnen rondkruipen en spelen leuke jumpsuits en makkelijke broekjes. Om tijdens de wintermaanden buiten te komen zijn er dan weer schattige jasjes met puntmutsjes voorzien. De jongens zijn komende winter gekleed in coole sweaters met toffe prints en stoere broeken. De meisjescollectie bestaat dan weer uit retro overgooiers en vrolijke jurkjes. Verder omvat de collectie van Lily-Balou ook nog sokjes en kniekousjes.

Het Belgische Lily-Balou staat garant voor een kleurrijk, kinderrijk en gemakkelijk in onderhoudt. Tevens belooft het een hoog draagcomfort voor jullie oogappels. Of ze daar in slagen kunnen enkel onze kinderen beoordelen.

De wintercollectie van Lily-Balou is o.a. te koop bij De Drie Duimpjes (Zwijndrecht – België), Waanzinnig Gedroomd (Maldegem – België), maar ook in hun eigen webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *