De krokusvakantie is van start gegaan. Dat is traditiegetrouw ook de start van de carnavalsperiode. En de Belgische Plopsa-parken maken zich daarom op voor een feestelijke periode vol spetterende liveshows, Meet & Greets en polonaises. Ben jij klaar voor carnaval?

Plopsa Indoor Hasselt

Niet alleen in Aalst is het carnaval maar ook in Hasselt. In samenwerking met Ketnet, barst van 4 tot en met 8 maart een superleuk carnavalsfeest los in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens dit Ketnet Junior Carnaval maken verschillende Ketnet Junior-helden zich klaar om samen met de bekendste Plopsa-figuren de kindjes te entertainen. Zo zullen onderandere publiekslievelingen Kaatje, Kamiel, Viktor en de Smurfen de jonge Ketnetters de kans geven om hen in levenden lijve te ontmoeten. Daarnaast zal je ook kunnen genieten van de swingende liveshow ‘Kaatje Muziek’. Daarnaast tovert Bumba er met zijn vrienden op los in het Bumba Circus tijdens de dagelijkse ‘Bumba Magico Show’. Een onvergetelijke Ketnet Junior Carnavalsdag afsluiten? Dat doe je op het Dorpsplein, waar dagelijks een kleurrijke confettiregen losbarst.

Mayaland Indoor

Naast Plopsa Indoor in Hasselt kan je ook terecht in De Panne. Daar is Mayaland Indoor, gelegen in Plopsaland De Panne, heel de krokusvakantie geopend. Je kan je uitleven op 10 magische attracties. Na de krokusvakantie is Mayaland Indoor afzonderlijk geopend tijdens de weekends in afwachting van het nieuwe pretpark seizoen dat van start gaat op zondag 7 april bij het begin van de paasvakantie.

Plopsaqua De Panne

Ook in 2019 is Plopsaqua De Panne 365 dagen open. Dat betekent dat bezoekers ook in de krokusvakantie kunnen genieten van uren waterplezier. Met de wildwaterbaan Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen is er voor elk wat wils voor een magische beleving tijdens de krokusvakantie.

Ketnet Musical TROEP!

Op het einde van de krokusvakantie, nl op zaterdag 9 en zondag 10 maart opent het Plopsa Theater in De Panne haar deuren voor de gloednieuwe Ketnet Musical TROEP!, een spetterend zang- en dansspektakel met Michiel De Meyer, Maureen Vanherberghen en een straffe nieuwe jongerencast. Daarna trekt de musical nog richting Oostende, Hasselt, Gent en Antwerpen.

Op een pleintje tussen appartementsgebouwen, ligt er troep. En niet zo’n klein beetje ook. Wat ooit een plein was waar jongeren konden skaten of voetballen of gewoon chillen, is nu een stort geworden. Dimitri, de stadsarbeider die verantwoordelijk is voor dit pleintje, heeft zijn opruimacties gestaakt. Het heeft toch geen zin. Iedereen blijft maar vuilnis op het pleintje dumpen. Tot een paar kids het grondig beu zijn en samen in actie komen! Geholpen door Dimitri en secretaresse Claire proberen ze van dit stort weer een plein te maken waar iedereen een plek heeft.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.
Uitgelichte afbeelding: Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *