Met kleuters op stap is altijd een beproeving. Het is dan altijd wel makkelijk om nog een kinderwagen mee te nemen. Het is dan ook fijn dat deze compact en licht is. De Bugaboo Bee is zo’n kinderwagen. En het goede nieuws is dat Bugaboo deze urban kinderwagen nog verbeterde. In maart introduceert Bugaboo dan ook de Bugaboo Bee5: speciaal ontworpen voor ouders die veel onderweg zijn. De nieuwste versie van deze kinderwagen is nog comfortabeler en biedt nog meer mogelijkheden om hem helemaal naar jouw smaak te personaliseren.

Verbeterd comfort voor ouder en kind

Zo verbeterde het Nederlandse merk voor kinderwagens o.a. de vering en voorzagen ze hem van een geheel nieuwe gevoerde zitting. Zo is de Bugaboo Bee5 de meest comfortabele versie van de urban kinderwagen tot nu toe. Daarnaast kan vanaf nu de bekleding losgemaakt worden van de zitting waardoor het makkelijker is om de bekleding te wassen of de look van de kinderwagen te vernieuwen. Daarnaast is er ook aan het comfort van de ouders gedacht met de zachte, luxe lederlook handgrepen.

Een soepele rit

De vernieuwde versie van de Bee is nog gemakkelijker te manoeuvreren en rijdt nog soepeler. De voorwielvering heeft een reeks van verbeteringen ondergaan. Dit resulteert in een extra comfortabele en soepele rit voor zowel ouder als kind. Ook zijn de voorwielen vernieuwd, waardoor de wielen niet alleen stabieler zijn, ze zorgen ook voor een kortere draaicirkel. Een andere ter hoogte van de wielen vermindert de hoeveelheid stof die in het systeem komt. Dit zorgt dat het soepel rijgedrag over een langere periode garandeert blijft.

It’s all in the details

Kleine details maken een groot verschil. Zo beschikt de Bugaboo Bee5 over meer dan 100 nieuwe onderdelen. Handig zijn de geïntegreerde bevestigingspunten voor accessoires. Hierdoor is het niet meer nodig om adapters te gebruiken om accessoires, zoals de Bugaboo Cup Holder, de Bugaboo Parasol en het Bugaboo Comfort Meerijdplankje te bevestigen. Je klikt ze direct, zonder problemen, op de kinderwagen vast.

Style is everything

Maar het draait bij de Bugaboo Bee5 niet alleen om functionele eigenschappen. Het is tevens de ultieme te personaliseren kinderwagen. Zo zijn er vijftien nieuwe kleuren en materialen zijn toegevoegd aan het portfolio. Daarnaast geven de nieuwe verwisselbare wieldoppen en lederlook handgrepen ouders nog meer mogelijkheden om de kinderwagen te personaliseren. Olijfgroen en donkerrood zijn de opvallendste nieuwe kleuren in het gamma. Ouders kunnen kiezen tussen verschillende elementen van de Core Collection met effen kleuren of uit de Premium Collection met gemêleerde kleuren. Daarnaast heeft Bugaboo onlangs de Signature Collection geïntroduceerd bestaande uit botanische of golvende prints voor de zitting, wieg en/of zonnekap. Ouders kunnen dus echt iets creëren wat bij hun eigen stijl past of helemaal meegaan met de nieuwste trends.

De Bugaboo Bee5 is beschikbaar vanaf maart 2017 met een adviesverkoopprijs: 869€. Je kan de Bugaboo kinderwagens vinden in hun eigen webshop of o.a. bij Paradisio en Baby-Dump.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *