In 1999 transformeerde het Nederlandse merk Bugaboo het jonge familieleven voor altijd. Tijdens het ruim 20 jarige bestaan van het merk probeerden ze steeds innovatief te zijn. Hierin slagen ze meestal ook. Zo lanceert Bugaboo nu de meest comfortabele kinderwagen ooit: de Bugaboo Fox. Dankzij het intelligente ontwerp is de Bugaboo Fox de ideale kinderwagen voor ouders die graag blijven reizen, socializen, winkelen, … . Met deze nieuwe Bugaboo kinderwagen kunnen ouders hoeven ze dus niet hun levensstijl drastisch om te gooien.

Bugaboo Fox

De ontwerpers bij Bugaboo hebben bij de ontwikkeling van de Fox bekeken wat ouders graag doen. In vele gevallen weerhoudt het meenemen van een kinderwagen sommige leuke uitstapjes of reizen. Dankzij het innovatieve ontwerp van deze kinderwagen vormen bochten, drukke straten en smalle ruimtes geen enkel probleem meer. Het wordt dus terug tijd om ‘JA’ te zeggen tegen spontane uitstapjes en weekendjes weg.

De Bugaboo Fox is voorzien van een geavanceerde vierwielophanging en met de nieuwe vering van het middenscharnier genieten de allerkleinsten van een rit zonder hobbels. Maar ook een slaapje tijdens de wandeling vormt geen probleem. Het ergonomische ontwerp en het gevoerde hoofdkussen bieden hiervoor extra comfort. Het onderstel van de Bugaboo Fox is stevig en robuust, maar tegelijkertijd toch ultralicht en gemakkelijk op te tillen en te vervoeren. De kinderwagen is bovendien snel in één stuk in te klappen. Ook kan hij in deze modus zelfstandig blijven staan, wat makkelijk is om bv de auto verder in te laden. Daarnaast klapt deze nieuwe kinderwagen van Bugaboo ook zeer compact in. Ideaal dus om thuis op te bergen of mee te nemen in de wagen.

Duurzaam

Naast het gebruiksgemak voor kind en ouders denkt Bugaboo ook aan het milieu. De bekleding van de Core Collection bij deze Bugaboo Fox is daarom gemaakt van bestaande materialen. Hiervoor worden namelijk petflessen gebruikt. Per bekleding komt dit neer op zo’n 92 flessen die gerecycleerd en hergebruikt worden. En dit zonder in te boeten op comfort, kwaliteit en looks.

De highlights van de Bugaboo Fox:

  • Soepele, stabiele rit op elke ondergrond
  • Zeer licht te duwen
  • Ongekend comfort voor je kind
  • Ruime bagagemand (38 liter)
  • Superlicht onderstel, eenvoudig op te tillen en te dragen
  • Snel in één stuk in te klappen
  • Uitermate compact in te klappen voor probleemloos opbergen
  • Hoogwaardige, bestendige materialen
  • De bekleding uit de Core Collection voor de Bugaboo Fox is gemaakt van 92 hergebruikte petflessen.

De Bugaboo Fox is verkrijgbaar vanaf maart met een aanbevolen verkoopprijs: vanaf 1.149 euro.


Afbeeldingen: Bugaboo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *