De Bugaboo Cameleon3 is een kinderwagen die al generaties lang geliefd is bij ouders over de hele wereld. Deze veelzijdige kinderwagen is geschikt voor elke reis. Een kinderwagen die uitermate geschikt is van baby tot peuter. Omdat hij zo populair is komt Bugaboo nu met een limited edition van deze kinderwagen. De Limited Edition van de Cameleon3 is ontworpen speciaal voor ouders die op zoek zijn naar iets unieks.

Vrijheid en beweging

Vrijheid en beweging zijn altijd de basis van de Bugaboo ontwerpen. Hieruit haalden de ontwerpers dan ook hun inspiratie voor deze limited edition – de Bugaboo Cameleon3 Kite. Een ‘kite’ en vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zweef je door de lucht, en geniet je van de vrijheid op en boven het water. De unieke geometrische print op de belijning van deze kinderwagen heeft zijn design te danken aan de vorm van een ‘kite’.

De vierkleurige binnenbekleding en een zachtgroene stof op de zitting, wieg en zonnekap zorgen voor een neutraal kleurenpalet. Dit kleurenpalet zorgt ervoor dat het geometrische design wordt verzacht. Het geeft de kinderwagen ook een licht en fris uiterlijk. Designer Barber Ebbinge omschrijft de inspiratie achter de Cameleon3 Kite als volgt: “Op dit moment zijn er veel geometrische prints te zien op de catwalk en in het interieur, hierdoor raakte ik geïnspireerd voor het design van deze kinderwagen. Ik heb neutrale basiskleuren toegevoegd aan de frisse, moderne look.”

Limited Edition: Cameleon3 Kite

De handgestikte, vaalzwarte lederlook duw- en draagbeugel en het aluminium onderstel geven deze limited edition dan weer een moderne touch. De zonnekap heeft een makkelijk te openen raampje. Deze speciale toevoeging aan de Bugaboo Cameleon3 Kite geeft je kleintje de mogelijkheid om de wereld in te kijken. Tevens zorgt het voor een luchtig karakter van de kinderwagen.

“Wij houden ervan om onze limited editions een extra toevoeging te geven. Ik voelde dat de zonnekap binnen het gehele designconcept paste en het is daarnaast ook nog eens functioneel omdat het kindje naar buiten kan kijken. Dit is de eerste keer dat wij een raampje hebben toegevoegd aan één van onze kinderwagens.” aldus Barber Ebbinge, Designer.

Als ‘finishing touch’, bevat het pakket een drielaags katoenen dekentje. Ook hier is de geometrische print toegepast. Er is hier gekozen voor een subtiele grijze omlijning op een witte fijngeweven stof. De Bugaboo Kite voetenzak, gemaakt van dezelfde zachtgroene stof als de zitting, wieg en zonnekap, is daarnaast apart verkrijgbaar.

Wil je deze prachtige Limited Edition Bugaboo Cameleon3 Kite aanschaffen? Dan kan dit vanaf maart gedurende een beperkte periode. De adviesprijs voor de Kite compleet is 1.159€, voor de Kite voetenzak is dit 129,95€. Kinderwagens van Bugaboo zijn o.a. te koop op de site van Bugaboo, bij Paradisio en Baby Dump.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *