De lente heeft ons een beetje in de steek gelaten om fietstochtjes te maken met het gezin. Maar daar komt hopelijk snel verandering in. Heb je kleine kindjes dan is het niet altijd evident dat zij op hun eigen fietsje een langere tocht meetrappen. Het is dan ook handig om de kleinste kindjes te vervoeren op een fietsstoeltje. Eén van de bekendere merken Bobike heeft voor dit jaar een prachtige nieuwe kleur in de Bobike ONE-familie. Fierce Flamingo is een opvallende en gedurfde koraaltint. Fris maar toch gewaagd als je het ons vraagt. De kleur kan goed worden gecombineerd met fietsen in neutrale kleuren. En het is absoluut prachtig op een matzwarte fiets. Deze roze kleur wat te opvallend? Dan kan je nog kiezen uit acht andere kleuren.

Bobike One Maxi of Mini

Naast de verschillende kleuren heeft de Bobike ONE-familie ook twee stijlen van fietsstoeltjes. Zo is er de Bobike ONE Maxi om achteraan op een fiets te monteren. De Maxi is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 18 maanden tot een jaar of vijf (maximum gewicht 22kg). Deze versie is verkrijgbaar om op de bagagedrager te monteren (richtprijs € 89,99) of om te plaatsen op de bagagedrager (richtprijs € 104,99).

De Bobike ONE Mini (richtprijs € 69,99) is dan weer een kinderzitje voor montage voorop de fiets. Dit fietsstoeltje is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar (max. 15 kg). De Mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen. Heb je een fiets met een Ahead stuurpen dan is er een apart montageblok verkrijgbaar (meer info bij je fietsenverkoper).

Windscherm

Breng je je kindjes met de fiets naar school en wil je ze beschermen tegen wind- en of regen? Dan heeft Bobike ook het Bobike ONE Plus windscherm (richtprijs € 34,95). Het windscherm is gemaakt van sterk, slagvast en volledig transparant materiaal. Tevens zijn het design en de kleuraccenten volledig mee met de ONE-fietszitjes-familie. Zo kan je je windscherm matchen met de kleur jouw Bobike ONE mini fietsstoeltje. Het windscherm bevestig je makkelijk aan de montagebeugel van de Bobike ONE Mini. Ook het verwijderen gebeurd in een handomdraai. Het windscherm kan ook gebruikt worden in combinatie met de Bobike A-head adapter.

De kinderstoeltjes van Bobike zijn in heel wat fietsenwinkels verkrijgbaar maar ook online bij bv Bol.com.

Lees ook onze test van de Bobike Junior.


Afbeeldingen: © Bobike
Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *