Er zijn in de loop der jaren heel wat versies van het bekende spel Monopoly verschenen. Zo vind je versies van bekende films, bekende games en zelfs steden in de winkelrekken. En de versies van Monopoly kunnen ook van land tot land verschillen. Daarnaast is er ook een digitale versie voor bv de Nintendo Switch.

L.O.L. Surprise

Monopoly meets het super schattige L.O.L. Surprise! De straten en stations werden in deze versie vervangen door L.O.L.poppetjes. Diva, Rocker D.J., Honeybun … ze zijn er allemaal bij. En het zal jullie kinderen niet verbazen dat Queen-Bee de meeste waarde heeft. Bovendien werd de gekende taks in de L.O.L. versie vervangen door Glitterbelasting! De kanskaarten worden dan weer ronde verrassingskaarten. En huizen en hotels? Die zijn in dit spel sterren-en emoji-fiches. Het mooiste misschien wel voor fans van de L.O.L. poppetjes zijn de pionnen. Zoals het hoort mogen jullie kindjes deze zelf unboxen bij de eerste keer spelen! Hoe leuk is dat?

De L.O.L. versie is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Mevr. Monopoly

Iedereen kent Mr Monopoly. Deze zakenman met de beroemde snor is al jaren baas van Monopoly. Maar wat niemand wist dat hij ook een nichtje heeft die van avontuur houdt. Mevr. Monopoly heeft een doel: opkomende ondernemers steunen – en dan vooral vrouwen!

In deze stoere editie van het populaire spel speel je niet voor huizen en hotels. Maar wel om de meest iconische en belangrijke uitvindingen die we te danken hebben aan vrouwen. Denk dan maar aan WIFI, zonne-energie, de kogelvrijevest, de chocolate chip cookie en shapewear. Je bouwt dus geen huizen of hotels, maar ondernemingen.

Mevr. Monopoly is gemaakt door vrouwen, voor vrouwen … en hun dochters natuurlijk. Ook de pionnen zijn aangepast. Zo speel je met een jet, omdat je nooit weet wanneer je weg wilt; een witte hoge hoed, om je eraan te herinneren dat je alles kunt bereiken wat je wilt; een dumbbell omdat je sterker bent dan je denkt en een stoer horloge.

Deze stoere versie voor meisjes/vrouwen is o.a. verkrijgbaar bij Dreamland.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *