Zomers weer en dus zoeken veel ouders samen met hun kinderen verkoeling in het zwembad. Oudere kinderen ravotten al vlot zonder zwembandjes in het zwembad. Maar kindjes die nog maar net kunnen zwemmen of net het water ontdekken dragen beter zwembandjes. Deze zijn natuurlijk te verkrijgen in allerlei vormen en maten en met verschillende afbeeldingen. Afbeeldingen van bv populaire tekenfilmfiguurtjes of superhelden en prinsessen. Maar zijn deze wel altijd veilig of doeltreffend?

Omdat ook wij bij Ouder Blog af en toe eens graag gaan zwemmen met de twee jaar jonge dochter zochten we naar veilige en doeltreffende zwembandjes. Bij Decathlon vonden we de Tiswim. De Tiswim is een zwemband-gordel die speciaal gemaakt is voor kinderen die het water ontdekken of de eerste zwembewegingen leren. Je kan deze zwemband-gordel op drie manieren gebruiken. Als eerste in zijn geheel als zwembad-gordel voor de beginnende zwemmertjes. Ten tweede als aparte zwembandjes en als derde kan je de zwemgordel afzonderlijk gebruiken.

De Tiswim zwemband-gordel is gemaakt uit schuimrubber en PVC en is bekleed met stof. De binnenzijde is bekleed met polyester en voelt zacht aan.  De zwemband-gordel is voorzien van drie opblaasbare delen nl. de gordel en de twee zwembandjes. De Tiswim voelt stevig doch zacht aan. Ook het drijfvermogen is perfect en kan geregeld worden door de compartimenten harder of zachter op te blazen. Nabaiji voorziet deze zwemband-gordel in vier leuke felle kleurtjes met elk een eigen afbeelding. Zo kan je deze handige zwemhulp aanschaffen in het rood (piraat), oranje (walvis), roze (prinses) of fel groen (ijsbeer). Tevens biedt Nabaiji twee jaar garantie op deze zwemband-gordel. De zwemband-gordel is geschikt voor kindjes van 15 tot 30kg.

Bij onze zwembeurt viel de Tiswim zwemband-gordel alvast in de smaak bij onze dochter. Ze kon naar hartenlust op haar rugje drijven en met wat benengespartel bewoog ze ook vooruit in het water. Ze vond het echt fantastisch dat ze zo makkelijk in het water kon blijven drijven en ze wou de zwemband-gordel al bijna niet meer uitdoen om terug in het plonsbadje te gaan spelen. Als ouders kan je ook makkelijk je peuter en kleuter laten wennen aan het water en ze de eerste zwembewegingen aan leren. Wij zijn alle drie alvast fan van deze leuke zwemband-gordel van Nabaiji.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Decathlon Nabaiji Tiswim
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *