De feestdagen zijn al even gepasseerd. Tijd aan ons dus om twee kindjes gelukkig te maken. Wij geven twee leuke speelsets uit de nieuwe Playmobil voorjaarscollectie weg. Voor de jongens is er de stoere politiewagen en de meisjes die mogen ponyrijles volgen.

Playmobil politie

De PLAYMOBIL Politie staat al meer dan 41 jaar in voor de veiligheid van de Playmobil-wereld. Zij rijden rond in auto’s en vliegen door de lucht in hun helikopter. Maar nu houden ze ook alles in het oog vanop een Segway of vanaf hun paard. In Playmobil-land dienen natuurlijk ook de wetten gerespecteerd te worden. Zijn er toch stouteriken aanwezig dan vliegen ze vanaf nu onherroepelijk in de Playmobil-gevangenis.

De nieuwe politieauto is schrikt niet alleen elke boef af. Hij laat ook aan iedereen zien en horen dat hij onderweg is naar een ongeval of achter een boef aanzit. De nieuwe Playmobil politieauto is voorzien van een echt werkende sirene en zwaailicht. De twee agenten kunnen ook makkelijk plaatsnemen in de auto dankzij het afneembare dak.

Playmobil Country ponykamp

Ken jij het verschil tussen stap, draf en galop? Neen, dan is het misschien tijd voor ponyrijles in het ponypark. Toch niet zo’n held op een pony? Dan is misschien een ritje met de huifkar meer iets voor jou. Ook dat kan natuurlijk in het prachtige ponypark.

Zadel de pony’s op en op ponyrijles in de natuur! Wandel met de pony langst de rivier en steek deze over via een omgevallen boomstam. Vanop de pony zie je ook nog andere diertjes. Zo maak je kennis met de eekhoorn en de egel. Durf jij galop al aan?

Winactie

Maak kans op één van de twee leuke nieuwe Playmobil speelsets. Deelnemen kan tot 28 februari. De winnaars worden op de schrikkeldag bekend gemaakt.

Vraag: Hoe groot was het oorspronkelijke Playmobil mannetje?

Het antwoord was 7,5 cm. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Bedankt aan de + 150 deelnemers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *